&

PSV JO15 - Rot Weiss Essen JO15

PSV JO15 speelt gelijk tegen Rot Weiss Essen JO15

Zaterdag 10 augustus speelden het voetbaltalent Bram Rovers uit Esch met PSV JO15 een oefenwedstrijd tegen Rot Weiss Essen JO15. Een oefenfase waar de trainers van beide teams de posities van hun spelers konden uit proberen voordat de officiële voetbalseizoen 2019-2020 van start gaat. Het spelverloop bleef tot de eindfase van de wedstrijd spannend met Bram op de rechts back positie (1e helft) en als laatste man (2e helft) werd de eindstand bepaald op een gelijkspel van 3-3. Doelpuntenmakers PSV JO15 waren Jason van Duiven 2x en Isaac Babadi 1x

Zondag 18 augustus speelt Bram Rovers met PSV JO15 een uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach JO15