&

PSV O19 - Aston Villa U19

Armando Obispo wint oefenwedstrijd met PSV O19 van Aston Villa O19

Armando Obispo heeft zaterdag  16 juli met PSV O19 de oefenwedstrijd tegen Aston Villa  O19  gewonnen. Op het perfect kunstgrasveld wist PSV O19 de eerste helft van de wedstrijd het spel te bepalen en kwamen voor de rust met een 2-0 voorsprong. De doelpunten van PSV O19 kwamen op naam van Amar Ćatić en Michal Sadilek. Na de rust wisten de spelers van Aston Villa O19 nog iets terug te doen en tekende de 2-1 op het scorebord aan. Een goede start voor het Boxtelse voetbal talent Armando die vorig seizoen enige tijd niet aan het spelen kwam door een blessure.