&

Sander Heesakkers met PSV A1 - Sparta A1

Sander Heesakkers prima overwinning met PSV A1 op Sparta A1

Zaterdag 2 februari werd de eerste 10 minuten slordig gespeeld aan allebei de kanten met veel balverlies dat bijna werd afgestraft door de middenvelder van Sparta. Na 20 minuten herpakte PSV zich weer. Een paar minuten later verspeelde PSV echter klungelig de bal, de Spartanen counterde er snel uit en raakte de paal. Rond de 34e min zette Sander Heesakkers zelf de aanval op vanuit achter. Een goede aanval over de linkerkant leverde een goede kans op voor Sander, maar hij zag zijn schot geblokt worden.

Rust 0-0. Rai Vloet komt erin voor Albert.

Goede kans psv in 60e min, bal vd lijn gehaald. Een paar minuten later was Moussa Sanoh echter wel trefzeker. 0-1! PSV bleef in de 2e helft veel sterker en dat leverde in de 68e minuut Mohamed Rayhi de 0-2 op. De keeper redde eerst nog goed maar daarna kon Rayhi de bal simpel intikken. PSV kreeg naderhand nog een paar mogelijkheden om de score uit te breiden. Sander werd uiteindelijk in de 82e minuut gewisseld na een foutloze partij. Prima uit overwinning op Sparta!

Auteur: Mike van de Biggelaar