Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Feyenoord O14 - FC den Bosch O14
 

 

FC den Bosch O14 verliest van koploper Feyenoord O14

Stan Maas speelde zaterdag 26 oktober een uitwedstrijd tegen Feyenoord. Gezien de stand, Feyenoord staat bovenaan, ongeslagen en maar 5 tegendoelpunten en 20 doelpunten voor, was FC den Bosch O14 gewaarschuwd. Feyenoord trapte af, en via een een-twee, scoorde Feyenoord meteen de 1-0. FCDB wist meteen wat er ze te doen stond, maar dit tegen was niet makkelijk tegen een sterk Feyenoord, en stevige wind tegen. Feyenoord voetbalde en FC den Bosch O14 kon alleen maar tegenhouden.
De verdediging had de handen vol, zeker omdat het middenveld in bezit was Feyenoord, en de verdediging daardoor veel opkomende spelers middenvelders voor zich zag verschijnen. Met de hoge balsnelheid, en veel wisselde spelers posities, was het zwaar voor FC den Bosch O14 .

De ruststand was 5-0.
Na rust was FC den Bosch O14 beter georganiseerd, duels werden nu stevig ingegaan, waardoor er een beter balans was op het middenveld. Feyenoord had wel meer balbezit, maar werd niet echt gevaarlijk. Feyenoord scorende wel nog 2x, 1x door een persoonlijke fout van de laatste man, en 1 uit een corner. Na de 7-0 werd de eer gered door de spits van FC den Bosch O14 . Door druk te zetten op de laatste man van Feyenoord, die de bal verloor en daardoor de spits van FC den Bosch O14 alleen op de keeper afging en koel afronden.
Dit was de eindstand.
Volgende week de andere topper, thuis tegen PSV. FC den Bosch O14 is nu dubbel gewaarschuwd, en moet van het begin af aan de duels stevig in gaan, om enige kans te kunnen maken op punt(en).

Auteur John Maas
Meer voetbal talenten nieuws >>>>


26-10-2013
 
 
Feyenoord O14 - FC den Bosch O14
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)