Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC Gronningen - FC den Bosch C2
 

 

Stan Maas overwinning met FC den Bosch C2 op FC Gronningen

Zaterdag 15 maart de wedstrijd naar het hoge noorden. Naar de afstraffing van vorige week, was de instelling van het team beter. Het voetbal was nog niet zo goed, maar de werklust was er wel. Dit leverde dan ook na 20 minuten de voorsprong op voor FC den Bosch C2 . Groningen ging meer met de punt naar voren spelen, wat leidde tot enkele grote kansen.

Maar steeds stond de keeper zijn mannetje. FC den Bosch C2 ging dan ook met een goed gevoel de rust in, 0-1. Na rust was FC den Bosch C2 op zijn hoeden, met de wind tegen, zou het wel eens moeilijk worden. Maar het was anders. FC den Bosch C2 verdedigde sterk, en kwam er gevaarlijk uit. Groningen had, tot aan de 16 meter het betere spel, maar de kansen waren voor FCDB. Toch werd het 1-1, doordat een speler er alleen doorheen liep, en oog in oog met keeper koel afrondde. Lang heeft Groningen niet kunnen genieten, want vanaf de aftrap maakteFC den Bosch C2 de 1-2. Met nog 15 minuten voetballen, probeerde Groningen het nog wel, maar zij kwamen er niet doorheen. De 3 punten gingen dus mee naar Brabant., wat een plezierige terugreis werd in de busjes.

Volgend week de thuiswedstrijd tegen Twente. Deze staan net boven FC den Bosch C2, dus het zou moeten kunnen.

Meer voetbal talenten nieuws >>>>


15-03-2014
 
 
FC Gronningen - FC den Bosch C2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)