Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC den Bosch C2 - Roda JC C2
 

 

Stan Maas winst met FC den Bosch C2 op Roda JC C2

Zaterdag 7 december  stond de belangrijke wedstrijd tegen Roda JC op programma. Bij winst speelt FC den Bosch C2 zich bij de beste 7 van de zuid Nederlandse competitie. Dit zou betekenen dat ze na de winterstop tegen de top 6 van noord Nederland mogen voetballen. Dit zijn Ajax, AZ, Utrecht, Twente, Volendam en ADO den haag. Dit zou een goede prestatie zijn.

FC den Bosch C2 begon fel en sterk, zette Roda JC meteen onder druk. Dit resulteerde al snel in de 1-0 voor FC den Bosch C2. De keeper speelde de bal te kort naar een verdediger. De rechtsbuiten zat er tussen, nam de bal aan, en gaf hem meteen voor. De spits controleerde de bal, draaide weg en schoot hard en geplaatst in. Voor rust werd het ook nog 2-0, een dezelfde soort goal. De keeper verdedigde te kort uit, de rechterspits pikte de bal op, speelde de laatste man uit, en zette de bal voor. De centrum spits, schoot direct met links de bal in de goal. Roda JC kreeg ook een kans, maar dit was doordat de middenvelder de bal breed speelde, bij de tegenstander in de voet. Deze had vrij baan naar de goal, maar de keeper hield Roda JC van een goal af. Na rust speelde Roda JC met meer druk naar voren. Dit resulteerde een paar keer voor spannende situaties voor de goal van FC den Bosch C2, maar de goal kwam niet. Of de uitstekende keeper van FC den Bosch C2 pareerde de bal, of zat er nog een FC den Bosch C2 verdediger tussen. De 2de helft was geen goed voetbal, er werd veel met lange ballen gewerkt. Dit leidde tot werk voetbal, waar geen goals meer uit voort kwamen.
Eindstand was dan ook 2-0. Op basis van de 1ste helft verdiend. 2de helft was gelijk opgaand, en geen bovenliggende partij.

De 7de plaats lijkt veilig, dus dat worden dan mooie wedstrijden na de winterstop.

Meer voetbal talenten nieuws >>>>


07-12-2013
 
 
FC den Bosch C2 - Roda JC C2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)