&

ZVS Heren 1 - CFM Transito

Het mocht weer niet zo zijn voor ZVS Bodemflex 1

De titel zegt het al. Opnieuw deed ZVS 1 zich te kort. Na de 1e helft had iedereen wel zo beetje het gevoel dat het dan eindelijk ging gebeuren, maar toen kwam de 2e helft en ZVS stortte helemaal in. Tegen CFM/Transito werd uiteindelijk met 4-7 verloren.

Hoewel er voor ZVS eigenlijk niets meer op het spel staat, wil het nog wel van de '0' af in 2022. CFM/Transito lijkt daar misschien wel een mooie gelegenheid voor. De Werkendammers zijn altijd al gelijkwaardig geweest aan ZVS en het heeft ook altijd geleid tot vele spannende duels. De start was van ZVS zijnde in ieder geval prima, want net nadat de 1e minuut was volgespeeld wist Daan van Uden na een mooie bal van Sjoerd van Lokven te scoren. ZVS kreeg vervolgens nog de nodige kansen op 2-0. Die viel niet. Halverwege de 1e helft was er een fase waarin CFM de beste kansen kreeg en een er van wist te benutten via Hans Versluis. In de 13e minuut wist Sjoerd op aangeven van Martin de Laat de stand op 2-1 te zetten en na een mooie aanval die via Martin en Sjoerd bij Daan kwam, was ook de 3-1 een feit. Tegen de rust mocht ook Winston Thiel op aangeven van Sjoerd z'n eerste treffer in ZVS dienst maken. 4-1 bij rust, wat een wilde!

Maar na rust ging het spelbeeld de zelfde kant op, maar dan wel met andere tenues in de hoofdrol. CFM had in het begin van de 2e helft al de nodige kansen op 4-2 laten liggen. ZVS kreeg ook wel wat kansjes, maar het was wachten op de 4-2. Die viel pas na 27 minuten via opnieuw Versluis. CFM kreeg het geloof helemaal weer terug toen Jim Daniëls de 4-3 intikte. Uit een vrije trap maakte Gerard van den Adel zelfs 4-4 en daarmee was ZVS gebroken. CFM liep via Erik Blokland en 2 maal Chamith van Vuuren zelfs nog uit naar 4-7. Martin kreeg met een 10 meter trap nog de kans voor 5-7, maar schoot over.
Zo is het ZVS dus nog altijd niet gelukt om ook maar één punt te pakken in 2022. En dan wacht volgende week een zware opdracht uit tegen nummer 2 ZVV Eindhoven.