Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ZVS Bodemflex JO15-2 sv Lake Valley JO15-1
 

 

ZVS 15-2 oppermachtig tegen Lake Valley 15-1

Zondag 16 februari stond voor de jongens van ZVS 15-2 een belangrijke wedstrijd op het programma. Om uit de onderste regionen van de competitie te blijven, moest er gewonnen worden van directe concurrent Lake Valley, waar in de uitwedstrijd nog met 5-3 van werd verloren.

Met een compleet en zeer gemotiveerd team gingen ze de strijd aan om de 3 punten in Gestel te houden.
Dat ging achteraf een stuk makkelijker dan vooraf verwacht. Al snel liep de thuisploeg uit naar een 4-0 voorsprong en stond met de rust de teller al op 8.
Er werd in de tweede helft ook weer prachtig gecombineerd en de ene aanval was nog mooier dan de andere. De tegenstander werd geen kans gegund.

Uiteindelijk werd in de tweede helft de score verdubbeld, al kon de scheidsrechter de tel niet meer bijhouden. Door 5 goals van Gijs, 4 van Rogé, 3x Goos, 2x Thorben, 1x Finn en 1x Indy, wat haar eerste competitie goal was, werd de eindstand van 16-0 bereikt en kan er weer naar de subtop gekeken worden..

Meer zaalvoetbal st Michelsgestel nieuws >>>>


16-02-2020
 
 
ZVS Bodemflex JO15-2 sv Lake Valley JO15-1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)