Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ZVS/Bodemflex Vr 1 – ESZVV Totelos Vr 3
 

 

ZVS/Bodemflex Vr 1 wint met dubbele cijfers van ESZVV Totelos Vr 3

Na het maken van de teamfoto en de warming up kon er maandag 30 september om 19.45 uur worden gestart met de wedstrijd. Er werd door beide teams, deze competitie, nog niet verloren dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De thuisploeg moest ‘slot op de deur’ Vannity Bolwerk missen, maar zij werd uitstekend vervangen door Susan van Antwerpen. Het was er de dames van ZVS/Bodemflex alles aan gelegen om geen puntenverlies te lijden in aanloop naar de ‘topper’ tegen angstgegner BZVV uit Valkenswaard over 2 weken. Dit was vanaf de aftrap duidelijk, want de studentes van Totelos werden meteen op eigen helft vastgezet en zo konden hun snelle voorwaartsen nauwelijks bereikt worden. Veelvuldig werd de lange bal gespeeld en dit was een prooi voor de solide verdediging, (in wisselende samenstelling) gevormd door Ilse Traa, Jolijn van Weert, Kelly de Laat en Susan.  Veelvuldig werd de aalvlugge Romie Mulders in stelling gebracht. Het duurde dan ook niet lang voor het eerste doelpunt viel; Eefje van Son bediende Romie op maat en koelbloedig werd de 1-0 aangetekend. Uw verslaggever had zijn administratie nauwelijks bijgewerkt of er werd al weer gescoord. Het was duidelijk dat ZVS vanavond geen kind ging hebben aan Totelos en de score werd tot aan de rust opgevoerd tot 4-0.

In de rust werden de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet, maar verder had coach Koen van Roessel een rustige avond. Na de rust hetzelfde spelbeeld; de thuisploeg bleef druk zetten en Totelos kon zich enkel beperken tot verdedigen en proberen met de lange bal toch nog voor een ommekeer te zorgen. Dit bleek ijdele hoop, want de dubbele cijfers waren bij het verstrijken van de tijd bereikt en de tegenstander had doelvrouw Sanne Traa 1 keer weten te passeren: eindstand 10-1 en de gedeelde koppositie met, u raadt het al BZVV.

Volgende week volgt er een uitwedstrijd waarna op 14 oktober om 19.45 uur zal worden afgetrapt thuis in de topper tegen BZVV. Komt dat zien!!!

Meer zaalvoetbal st Michelsgestel nieuws >>>>


30-09-2019
 
 

ZVS/Bodemflex Vr 1 – ESZVV Totelos Vr 3

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)