&

ZVS Bodemflex VR1 - DOSL VR2

ZVS Bodemflex Vr1 wint van DOS Leende en blijft 3e

Het is nog vroeg in het seizoen en het kan nog alle kanten op, maar voor als nog staat ZVS/Bodemflex Vr 1 op een keurige 3e stek in de 1e klasse. Wellicht geeft deze positie aan het einde van het seizoen recht op een plekje in de hoofdklasse….

Zonder de geblesseerde Romie Mulders werd er voortvarend gestart en al snel stond ZVS op voorsprong. Met een comfortabele 3 - 0 ging men richting rust. Richting, want net voor rust werd er nog een tegendoelpunt geïncasseerd.

Bij aanvang van de 2e helft sloop er wat angst in de ploeg, zonder dat hier echt aanleiding voor was. DOSL profiteerde hier optimaal van door de aansluitingstreffer aan te tekenen: 3 - 2. Coach Koen van Roessel greep in door wat omzettingen door te voeren, waardoor er weer vanuit een goede organisatie opgebouwd werd en er ook weer de nodige kansen werden gecreëerd. Al snel betaalde zich dit uit in de 4 - 2 voorsprong. Toen ook de 5 - 2 nog viel was het Leende's verzet wel gebroken. Eefje vijzelde haar totaal flink op door 4 van de 5 doelpunten voor haar rekening te nemen. Kelly pikte ook weer haar doelpunt mee. ZVS Vr 1 speelt maandag 9/12 thuis in de Braken, aanvang 20.15 uur.