Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zaalvoetbal Boxtel
 

 

Beslissingen zaterdag zaalvoetbal Boxtel zijn gevallen

Afgelopen zaterdag 18 april zijn alle beslissingen gevallen. In de eerste wedstrijd speelde v.d. Langenberg / Fleur als koploper tegen het team van Kwalitaria Strik In deze gelijk opgaande strijd kregen beide ploegen enkele kansen , maar het duurde tot de 15 min toen R.Schellekens met een mooie actie de score opende. In de volgende aanval trok Kwalitaria Strik de stand weer gelijk door een onhoudbaar schot van E.vd Eerden. Na de pauze kwam het team vd Langenberg weer op voorsprong Een schot op goal werd door de keeper nog gered maar M.Scheutjens schoot de rebound binnen. 2-1 Vlak voor het einde maakte R.Schellekens  de bevrijdende 3-1 en het kampioenschap in de 2e klasse was binnen.

In de volgende wedstrijd was bij een overwinning Administratie Jilesen zeker van de titel in de 3e klasse In de 6e min was het echter het team van Pika Bikes dat de score opende Th. Strik strafte een fout in de achterhoede af en scoorde 1-0 Het team van Jilesen trok hierna flink in de aanval en F. Ezzahraoui scoorde de gelijkmaker Nog voor de rust kwam Jilesen voor door J.v Tooren. Na de pauze was het uitblinker Y.vTooren die voor 3-1 en 4-1 zorgde. Hierna wisten W.Jilesen en S.Koutabi de score nog verder op te voeren. B.Klemann wist in de laatste seconden nog tegen te scoren Zodoende werd Administratie Jilesen de 2e kampioen deze avond.

Het team van Feestcafe De Nozem had aan een gelijk spel voldoende om in de eerste klasse kampioen te worden.  Naaste concurrent Bakkal kwam goed uit de startblokken en door een fout in de verdediging knalde A.Azammad de 0-1 binnen  Even later wist M.Can de 0-2 te scoren en  kwam het team Bakkal op een riante voorsprong. Deze werd even later teniet gedaan door een verdedigende fout op het middenveld De Nozem profiteerde hiervan en R.v.Lokven  maakte de aansluiting Na de pauze werd de stand al vlug 2-2  R. de Laat ontsnapte aan de verdediging en met een prachtig stiftje scoorde hij de gelijkmaker. Bakkal ging hierna spelen met een meevoetballende keeper maar verloor gelijk enkele malen de bal . Een eerste keer ging deze nog langs de paal maar bij de volgende keer scoorde R.vd Oetelaar vanaf eigen helft en kwam De Nozem op een 3-2 voorsprong Bakkal probeerde nog op gelijke hoogte te komen  maar De Nozem hield de verdediging goed gesloten  en werd zodoende verdiend winnaar .

Bron Zaalvoetbal Boxtel
Meer zaalvoetbal nieuws >>>>


18-04-2015
 
 
Jilessen kampioen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)