Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

2e editie Schijndels Kerstzaalvoetbal toernooi
 

 

Fantastische tweede editie Schijndels Kerstzaalvoetbal toernooi

Op donderdag 26 december Tweede Kerstdag werd er door zaalvoetbal vereniging Schijndel`94 een fantastische de tweede editie kerstzaalvoetbal toernooi georganiseerd in de zalen van sportcomplex De Dioscuren te Schijndel. Met maar liefst 21 teams, waarvan 16 mannen en 5 vrouwen teams streden vanaf 10.00 uur om de felbegeerde punten. Onder de 21 recreatief zaalvoetbal teams streden ook Boxtelse spelers mee in het Faesen Entertainment team die helaas dit jaar hun tweede plaats van vorig jaar niet konden evenaren.  

Om dit fantastische toernooi extra in het daglicht te zetten, waren er dit jaar ook een  vijf dames/meisjes-die een geweldige strijd met elkaar aangingen waarbij het niveau hoog was. Onder de dames teams kwamen  o.a. speelsters van K.N.V.B. , PSV/FC Eindhoven en de Bocht `80 in actie.
De sponsor én organisatie die na afloop een geslaagd doel hadden bereikt die ze voor het toernooi hadden gesteld: namelijk een mengeling van sport en gezelligheid, met respect voor elkaar: winnen is prettig, maar meedoen is belangrijker!

Meer zaalvoetbal nieuws >>>>


26-12-2013
 
 
Kerst zaalvoetbal Schijndel
 
Bekijk de uitslagen >>>>
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)