Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Robert Gesink in Ster ZLM Toer
 

 

Robert Gesink keert terug in Ster ZLM Toer

Robert Gesink keert na een afwezigheid van ruim twee maanden terug in koers. De 28-jarige Achterhoekse wielrenner van Belkin gaat op woensdag 18 juni van start in de Ster ZLM Toer – Grote Prijs Jan van Heeswijk. In april maakte Gesink op een persconferentie bekend dat hij last had van hartritmestoornissen. Een hartoperatie volgde begin mei, waarna hij naar verloop van tijd de training weer op kon pakken. Momenteel heeft Gesink samen met een aantal ploeggenoten van Belkin een trainingskamp in de Sierra Nevada belegd.

Robert Gesink heeft na overleg met de ploeg besloten een streep te zetten door zijn Tour-ambities.
"Bij de Tour de France moet je in topvorm aan de start staan en daar heb ik op dit moment onvoldoende vertrouwen in. Natuurlijk baal ik daarvan, maar ik ben ook opgelucht dat deze onzekere periode achter de rug is en ik mij volledig kan richten op de tweede helft van het seizoen. Ik rijd eind van de maand de Ster ZLM Toer, mijn eerste koers na de operatie. Daarna het NK, de Ronde van Polen en de Vuelta a España."

Met zijn deelname aan de Ster ZLM Toer keert Gesink terug naar de wedstrijd waar hij in 2005 al eens reed. Toen deed hij dat voor de continentale ploeg Löwik-Van Losser.



10-06-2014
 
 
Ster ZLM Toer
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)