Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Boxtelse ATB kampioenschappen 2014
 

Remco Smits wint open Boxtelse ATB kampioenschappen 2014

De open Boxtelse ATB kampioenschappen 2014 zijn gelukkig weer naar volle tevredenheid verlopen.
Met in totaal 27 deelnemers, geen groot deelnemersveld, maar met wel de echte diehards. Regen, wind, modder, zand, water en de brug zijn op "de Langspier" de vaste ingrediënten voor de Boxtelse kampioenschappen. De deelnemers weten dit en zijn dan ook niet bang zichzelf en het materiaal pijn te doen.Van de heren 50- lag na amper één ronde het hele rennersveld al uit elkaar. Een teken dat het meer was dan een fietstochtje en een ieder tot het uiterste moest gaan om de elementen te overwinnen.

Hetzelfde gold voor de heren 50+ die twee minuten later van start gingen. Waar het publiek af en toe het paviljoen in dook om zich op te warmen bleven de renners ruim een uur door ploeteren en werd het veld nog meer uiteen geslagen. Bij de heren 50- mocht Remco Smits als eerste zijn handen in de lucht steken en zijn fiets aan de kant zetten. Bij de heren 50+ was deze eer aan Sjak Mandigers. Waar bij de organisatie s'morgens nog de vraag rees hoe begaanbaar het parcours zou zijn bevestigden de renners dat het zeer zwaar maar goed te doen was. Renners, jury, speaker, sponsors en volgers het was een kleine wedstrijd met grote voldoening.
Uitslag ATB wedstrijd 19 december 2014

Categorie 50-
1. Remco Smits
2. Jelle de Poorter
3. Walter van der Knaap

Categorie 50+
1. Sjak Mandigers
2. Frank van Oirschot
3. Peter van de Oetelaar

Bron Wielerbelangen Boxtel
Meer wielersport nieuws >>>>


20-12-2014
 
 
Open Boxtelse ATB kampioenschappen 2014
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)