Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Volleybal nieuws
 

 

 
   

11-02-2023
 

vc Blox D1 wint spannende thuiswedstrijd van Polaris

De dames van Blox speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen VC Polaris Dames 3. Speelster: Rachel Spoor, Carmen Steenbakkers, Femke Arts, Mily Jansen, Mariska Hazenberg, Heidi van Dijk en Sanya Penninx.

Lees verder >>>>

19-11-2022
 

BLOX D1 verliest spannende thuiswedstrijd

De dames van Blox speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen VVC Vught D1. Twee fanatieke teams die erg aan elkaar gewaagd zijn! Op papier was al te zien dat dit een spannende wedstrijd kon gaan worden.

Lees verder >>>>

26-05-2022
 

Finale dag Beach Break 2022 volleybaltoernooi op locatie Langspier

Zondag 26 juni werd na twee dagen strijd in Boxtel het 10e Beach Break volleybaltoernooi succesvol afgesloten. Van alle deelnemende teams wist bij de poule A het team Respect Respect de eerste plaats

Lees verder >>>>

25-05-2022
 

Beach Break dag 1 op recreatieplas de langspier Boxtel

Een super opkomst, sportiviteit en fantastisch sfeertje. na jaren op de markt en een jaar bij restaurant de Ketting was dit jaar het strijd toneel voor de Beach Break op recreatieplas de Langspier Boxtel.
Lees verder >>>>

14-05-2022
 

Dames van Blox bemachtigen 4e plek op de ranglijst in de eerste klasse

Zaterdag 14 mei speelden de dames van Blox hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd werd gespeeld in Eindhoven tegen Hajraa dames 5, de nummer 3 op de ranglijst.

Lees verder >>>>

19-03-2022
 

VC Blox dames blijven bovenaan in de 1e klasse meedraaien.

Twee wedstrijden met volop spanning, eenzelfde gezicht maar andere uitslag bij Blox-dames. .

 
Lees verder >>>>

27-11-2021
 

Blox-dames zorgen voor enorm veel spanning in Sportcomplex de Braken

Zaterdag 27 november stonden de dames van Blox tegenover Nuvoc D2. Op papier was al te zien dat dit een spannende wedstrijd kon gaan worden. Nuvoc D2 houdt plek 4 op de ranglijst bezet, dat is een aantal plaatsen hoger dan de Blox-dames, zij staan op plek 7.

Lees verder >>>>

20-11-2021
 

Volleybalweekend voor Blox-dames

Onze dames van Blox mochten dit weekend op vrijdag én zaterdag een uitwedstrijd spelen. Naast het veld stond deze wedstrijden iemand anders: Simon Smeulders versterkte het team met zijn goede coaching!

Lees verder >>>>

13-11-2021
 

VC Blox DS1 geeft geen punt weg aan VC Vessem DS1

Zaterdag 13 november stond VC Blox DS1  in sporthal de Braken lijnrecht tegenover de laagst geklasseerde VC Vessem DS1.

Lees verder >>>>

24-10-2021
 

Driemaal scheepsrecht met overwinning in extremis Blox-dames in hun derde wedstrijd van het seizoen

Blox trad zaterdag 23 oktober tegen Odi-3 voor het eerst aan met een bijna voltallige selectie. De enige dame die haar bijdrage nog niet in het veld kon leveren, was Elke van Rooij.

Lees verder >>>>

25-09-2021
 

Blox-dames haken aan bij niveau eerste klasse

Zaterdag 25 september Blox-dames haken aan bij niveau eerste klasse en pakken tegen Hajraa-5 een punt in een uitermate spannende wedstrijd

Lees verder >>>>

18-09-2021
 

Vuurdoop voor Bloxdames in eerste klasse tegen studentenploeg Hajraa-4 uit Eindhoven

Blox speelde afgelopen zaterdag 18 september hun eerste wedstrijd in de eerste klasse. Voorafgaand aan de wedstrijd was er volop nieuwsgierigheid, of noem het spanning, wat het spelniveau zou zijn.

Lees verder >>>>

11-09-2021
 

Gedeelde buit Blox-dames bij VVC Vught

De eerste oefenwedstrijd van het seizoen was een bijzondere wedstrijd: Het was de afscheidswedstrijd van Hanna van Esch, sinds haar prille jeugd een enthousiast en actief lid van de club. Van Esch zoekt het avontuur op in Aruba.

Lees verder >>>>

26-09-2020
 

Blox Dames 1 bindt ook VC Udenhout Dames 1 aan zegekar in de Week van de Scheidsrechter

In de Week van de Scheidsrechter werden de vaste scheidsrechters bij de club, Ivo Oosterbaan en Simon Smeulders, in het zonnetje gezet. Onder luid applaus en een bedankwoord voor hun tomeloze inzet

Lees verder >>>>

26-09-2020
 

Enerverende wedstrijd van Blox D1 tegen Minerva D2 uit Drunen

Gepokt en gemazelde tegenstander
De dames van Blox speelden zaterdag 26 september een thuiswedstrijd. Aan de overkant stond een ervaren team en dat werd direct duidelijk in het begin van de eerste set. Minerva speelde slim in het begin

Lees verder >>>>

19-09-2020
 

Eerste competitiewinst gepromoveerde Blox Dames 1 in tweede klasse

Voorafgaand aan de start van de competitie hebben de dames een viertal oefenwedstrijden gespeeld. In een wedstrijd tegen een team uit de tweede divisie wisten zij één setwinst te pakken!

Lees verder >>>>

03-06-2020
 

VC Blox Dames 1 promoveert naar tweede klasse

Afgelopen maart stonden er voor Dames 1 van VC Blox twee spannende derby's op de agenda tegen Dames 1 van VVC Vught. Op 7 maart wisten zij de eerste derby van hen te winnen in een ongekend spannende wedstrijd.

Lees verder >>>>

07-03-2020
 

VC Blox DS1 wint van concurrent VVC Vught DS1

Bloxdames winnen derby van mede-titelkandidaat VVC Vught in bloedstollende wedstrijd in hun race naar het kampioenschap Vanaf het begin staan beide teams volop in de strijdmodus.

Lees verder >>>>

01-02-2020
 

Bloxdames 1 boeken klinkende zege op Gepidae DS4

Ook derde wedstrijd in deze spannende competitie door Blox omgezet in een klinkende 4-0 overwinning De wedstrijd tegen de Tilburgse studentenclub leek op voorhand spannend te worden. Zij hadden hun laatste wedstrijd eveneens omgezet in een 4-0 overwinning.

Lees verder >>>>

18-01-2020
 

Constante niveau leidt tot overwinning Bloxdames 1

De eerste service van de wedstrijd door HLB werd gelijk door Blox omgezet in een mooie omloopbal van Daphne van Meurs vanaf mid. Deze aanval werd op een prima wijze onschadelijk gemaakt door het blok van HLB.

Lees verder >>>>

11-01-2020
 

VC Blox HS 1 verliest thuis tegen VC Condor HS1

Zaterdag 11 januari speelde de heren 1 van VC Blox  in sporthal de Braken tegen VC Condor heren 1.
VC Blox HS1 kon goed tegenstand bieden in de eerste twee sets maar koets toch zijn meerdere erkenen .

Lees verder >>>>

11-01-2020
 

Bloxdames direct weer op stoom na Kerstreces tegen Minerva uit Drunen

Met de kersverse shirtsponsor Plus Van Der Horst Boxtel prominent op de shirts hebben de dames in Drunen een wedstrijd met twee gezichten op de mat gelegd.

Lees verder >>>>

29-11-2019
 

Winterkampioen Dames 1 VC Blox

Vrijdag 29 november in een up-tempo wedstrijd pakt Dames 1 van VC Blox ook in Den Dungen tegen HLB de volle winst en hebben zij zichzelf in hun voorlaatste wedstrijd gekroond tot kampioen van deze eerste competitiehelft.

Lees verder >>>>

23-11-2019
 

VC Blox Dames 1 wint spannende wedstrijd tegen Peter Peters in Schaijk

De achtste wedstrijd van de Bloxdames was een goede generale repetitie voor de belangrijke wedstrijd van komende vrijdagavond tegen de nummer twee op de ranglijst.

Lees verder >>>>

16-11-2019
 

VC Blox dames 1 klaart klus koeltjes

In een wedstrijd die nooit een wedstrijd was, hebben de Blox dames zaterdag 16 november ook hun zevende wedstrijd geklaard met het maximaal aantal te behalen gewonnen sets.

Lees verder >>>>

12-11-2019
 

BBO volleyballers La Machine neemt koppositie over van Fireballs

Dinsdag 12 november had het tweede klasse spelende team La Machine zich goed voorbereid om tegen koploper Fireballs op te treden.Uiterst sterk gemotiveerde teams

Lees verder >>>>

30-06-2019
 

Succesvolle Beach Break volleybaltoernooi Langspier 2019

Zondag 30 juni werd na twee dagen strijd in Boxtel het 10e Beach Break volleybaltoernooi succesvol afgesloten. Van alle deelnemende teams wist bij de professionals het team “De boel, de boel ” de eerste plaats voor zich op te eisen.

Lees verder >>>>

29-06-2019
 

Beach Break dag 1 subtropisch evenement aan recreatieplas de langspier Boxtel

Een super opkomst, sportiviteit en fantastisch sfeertje.was het wederom dit jaar het strijd toneel voor de Beach Break op recreatieplas de Langspier Boxtel. De zomerse temperaturen maakte het de Langspier
Lees verder >>>>

22-01-2019
 

BBO volleyballers Jonkergouw acu&fysio winnen  met 3-0 van De Poldervogels

Jonkergouw acu&fysio had zich dinsdag 22 januari goed voorbereid om tegen het altijd sterk spelend de Poldervogels op te treden. Uiterst sterk gemotiveerde spelers lieten een spannend potje volleybal zien in sporthal de Braken.

Lees verder >>>>

01-07-2018
 

9e Beach Break volleybaltoernooi succesvolle locatie Langspier

Zondag 1 juli werd na twee dagen strijd in Boxtel het 9e Beach Break volleybaltoernooi succesvol afgesloten. Van de 80 deelnemende teams wist bij de professionals het team “Bronchielus en de rest” de eerste plaats voor zich op te eisen

Lees verder >>>>

30-06-2018
 

Beach Break dag 1 tropisch evenement aan recreatieplas de langspier Boxtel

Een super opkomst, sportiviteit en fantastisch sfeertje. na jaren op de markt en een jaar bij restaurant de Ketting was dit jaar het strijd toneel voor de Beach Break op recreatieplas de Langspier Boxtel.
Lees verder >>>>

25-06-2017
 

8e Beach Break volleybaltoernooi succesvol

Zondag 25 juni werd na twee dagen strijd in Boxtel het 8e Beach Break volleybaltoernooi succesvol afgesloten. Van de 78 deelnemende teams wist bij de professionals het team “De Boel De Boel” de eerste plaats voor zich op te eisen.. (inclusief filmpje)

Lees verder >>>>

24-06-2017
 

Beach Break dag 1 super opkomst de Ketting in Boxtel

Een super opkomst, sportiviteit en fantastisch sfeertje.na jaren op de markt was dit jaar het strijd toneel voor de Beach Break bij restaurant de Ketting in Boxtel

Lees verder >>>>

26-06-2016
 

Succesvol en sportief Beach Break volleybaltoernooi

Zondag 26 juni werd na twee dagen strijd op de Markt in Boxtel het 7e Beach Break volleybaltoernooi succesvol afgesloten. ( INCLUSIEF FILMPJE )

Lees verder >>>>

25-06-2016
 

Regen geen spelbreker Beach Break dag 1 op de Markt in Boxtel

Na een succesvolle editie in 2015 was zaterdag 25 juni de Boxtelse Markt wederom het strijdtoneel voor het Beach Break volleybal.
Lees verder >>>>

03-08-2015
 

VC Blox programma opening nieuwe seizoen

Beste allemaal, tijden voor de gezellige middag en avond op zondag 30 augustus zijn bekend!
En natuurlijk aanvullende informatie De Join Volleybal Tour

Lees verder >>>>

27-07-2015
 


VC Blox viert de opening van het nieuwe seizoen

Groot feest zondag 30 augustus!! VC Blox viert de opening van het nieuwe seizoen en natuurlijk onze nieuwe 'thuis' accommodatie sporthal De Braken.

Lees verder >>>>

28-06-2015
 

Strijdlustig sfeervolle Rabo Beach Break 2015

Het Rabo Beach Break volleybal in Boxtel is inmiddels een inmiddels uitgegroeid als een traditie. Dit jaar werd er weer volop gestreden door een record aantal teams van maar liefst 72 teams ( inclusief video`s )

Lees verder >>>>

28-06-2015
 

Zonovergoten dag 1 Beach Break op de Markt in Boxtel

Na een succesvolle editie in 2014 was zaterdag 27 juni de Boxtelse Markt wederom het strijdtoneel voor het Beach Break volleybal. (inclusief video)

Lees verder >>>>

28-03-2015
 

Blox MB1 verliezen nipt van nummer twee Sarto MB3

De Blox meisjes B1 volleybalsters verloren zaterdag nipt hun competitie wedstrijd tegen Sarto meisjes B3 in een vijfsetter: 25-17, 25-27, 25-19, 22-25, 13-15.

Lees verder >>>>

28-03-2015
 

Blox MA1 geen winst tegen hoger geplaatste Nuvoc MA1

Het Blox meisjes A1volleybalteam speelde zaterdag in sporthal de Braken in Boxtel tegen Nuvoc meisjes A1

Lees verder >>>>

21-02-2015
 

Volleyballers Blox overtuigend naar overwinning tegen VC Verrekijkers H2

zaterdag 21 februari een sensationele 3-2 overwinning geboek op VC Verrekijkers H2
(inclusief video)
Lees verder >>>>

21-02-2015
 

Blox MA1 glansrijke overwinning op Redkey Goirle MA2

In sporthal de Braken in Boxtel hebben zaterdag 21 februari de meisjes A1 van Blox overtuigend afgerekend met Redkey Goirle MA2.

Lees verder >>>>

13-12-2014
 

Blox heren 1 verliest van VCH Schijndel

Het jonge heren team van Blox moest aantreden tegen het team van Schijndel dat veel ervaring heeft. Het zou dan ook moeilijk worden om de nummer 2 van de competitie te verslaan.

Lees verder >>>>

07-12-2014
 

Volleybal Blox niveau 5 pakken 2e plaats

Blox niveau 5 vertrok afgelopen zondag al vroeg naar Zaltbommel toe. Met de bedoeling om de 2e plek vast te houden. De eerste wedstrijd tegen Pacticulaire heeft Blox gewonnen met 24-17 en 22-21.

Lees verder >>>>

29-11-2014
 

Blox H1 geen uitwedstrijd punten tegen VC Unitas H2

Een uitwedstrijd29 november tegen het hoger geklasseerde VC Unitas was een uitdaging. Blox kon goed mee, maar de eerste set werd verloren

Lees verder >>>>

22-11-2014
 

Volleybal heren Blox nipt verlies van TFC HS4

Het jonge Blox moest aantreden tegen het 4de tem van TFC uit Odiliapeel. De eerste set speelde Blox in een nieuwe opstelling die noodzakelijk was door afwezigheid en blessures van spelers.

Lees verder >>>>

15-11-2014
 

Blox H1 volleyballers geen winst tegen Spirit H4

Zaterdag 15 november mocht Blox het in Rosmalen opnemen tegen Spirit. Blox bezet speelt momenteel in de onderste regionen van de poule en Spirit was de ongeslagen koploper.

Lees verder >>>>

08-11-2014
 

Blox MA1 verliest na een zware strijd van Nuvoc MA1

Zaterdag  8 november traden de Blox meisjes A1 in sporthal de Dommel aan tegen de meisjes A1 van Nuvoc uit Veldhoven.
Lees verder >>>>

08-11-2014
 

Blox H1 vecht voor ieder punt maar verliest van Hand-up H3

Het was al een tijd geleden dat Blox een thuiswedstrijd had, maar nu was zaterdag 8 november Hands-up de tegenstander

Lees verder >>>>

01-11-2014
 

Blox H1 geen volleybal winst op Verrekijker H2

De heren van Blox gingen naar de middenmoter Verrekijker uit Oirschot, om een leuke partij te gaan spelen. De eerst set werd verloren met 25-19.

Lees verder >>>>

18-10-2014
 

Beker droom voor VVC-Heren 1 voorbij

Zaterdag 18 oktober was het dan zo ver. Heren 1 van volleybal vereniging VVC-Vught mocht weer strijden voor de nationale beker.

Lees verder >>>>

06-07-2014
 

Geslaagd Beachvolleybal evenement op de markt in Boxtel

Op zondag 2 juli vond op de Markt in Boxtel dag 2 van jaarlijks terugkerend beachvolley-evenement plaats. De markt liep gezellig vol voor het evenement

Lees verder >>>>

05-07-2014
 

Perfect weer dag 1 Rabobeach volleybal Boxtel

Zaterdag 5 juli is onder perfecte weersomstandigheden dag 1 van het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op de Markt in Boxtel van start gegaan.

 
Lees verder >>>>

16-03-2014
 

Volleybal Blox DS1 laten winst over aan Hajraa DS3

Zaterdag 15 maart zijn de Blox dames er niet geslaagd om winst te pakken tegen het hoger geklasseerde Hajraa dames 3 ..

 
Lees verder >>>>

08-03-2014
 

Volleybal Blox dames 1 beleven pittige wedstrijd tegen Hilver dames 1

Blox dames 1 begonnen zaterdag 22 februari de wedstrijd tegen Hilver DS 1 met een goede start.

 
Lees verder >>>>

22-02-2014
 

Volleybal Blox dames 1 beleven pittige wedstrijd tegen Hilver dames 1

Blox dames 1 begonnen zaterdag 22 februari de wedstrijd tegen Hilver DS 1 met een goede start.

 
Lees verder >>>>

18-01-2014
 

Volleybal Blox DS 1 laat de punten over aan VCE/ PSV DS2

De volleybal  dames Blox uit Boxtel  ging zaterdag 18 januari met 4-0 onderuit tegen de ploeg VCE/ PSV dames 2 uit Eindhoven .

 
Lees verder >>>>

14-12-2013
 

Blox MC1 verliest van winterkampioen Nuvo`68 MC1

Het fanatieke meisjes C1 team van Blox heeft op zaterdag 14 december  in de sporthal de Dommel verloren van Nuvo'68 MC 1.

 
Lees verder >>>>

14-12-2013
 

Volleybal Blox dames 1 zet VVC Vught aan de kant

Het dames team van Blox begon de wedstrijd tegen VVC Vught veel belovend. De eerste set werd overtuigend gewonnen.

 
Lees verder >>>>

30-11-2013
 

Ruime overwining voor Blox MB1 op Dunamis MB1

Volleybal meisjes B1 heeft zaterdag 30 november een ruime overwinning geboekt op Dunamis meisjes B1 in sporthal de Dommel.

 
Lees verder >>>>

30-11-2013
 

Ruime overwining voor Blox MB1 op Dunamis MB1

Volleybal meisjes B1 heeft zaterdag 30 november een ruime overwinning geboekt op Dunamis meisjes B1 in sporthal de Dommel.

 
Lees verder >>>>

30-11-2013
 

Blox heren 1 verliezen van ervaren Hands Ups heren 3

De volleybal  heren van Blox  heeft zaterdagmiddag 30 november  de thuiswedstrijd verloren van de meer ervarende Hands Up heren 3.

Lees verder >>>>

30-06-2013
 

Zonovergoten 12e Rabo Beach volleybal Boxtel

Zondag 29 juni werd er volop gestreden op de markt in Boxtel tijdens de finale dag van het Rabo Beach volleybal toernooi.

Lees verder >>>>

29-06-2013
 

Record aantal deelnemende teams Rabobeach volleybal Boxtel

Zaterdag 29 juni is onder perfecte weersomstandigheden dag 1 van het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op de Markt in Boxtel van start gegaan.

Lees verder >>>>

28-05-2013
 

BBO volleyballers spelen kruisfinales

Met goed spel, servicedruk en veel enthousiasme werden dinsdag 28 mei in sporthal de Braken de BBO volleybal kruisfinales gespeeld.

Lees verder >>>>

23-04-2013
 

Raad steunt motie vóór Beach Break unaniem

Een door de SP, D66 en CDA gezamenlijk ingediende motie vóór het behoud van de Rabo Beach Break is door de gemeenteraad unaniem aangenomen

Lees verder >>>>

09-04-2013
 

Steun Beachvolleybal Boxtel !

Vorige week hebben wij al een persbericht verstuurd waarin we vermeldden dat we een protestactie voeren tegen de beslissing van de Gemeente Boxtel om een streep te zetten door het BeachVolleyBal-toernooi in Boxtel.

Lees verder >>>>

06-04-2013
 

SP onaangenaam verrast over afblazen Rabo Beach Break

De SP-fractie is onaangenaam verrast over berichten in de media over het afblazen van het muziekevenement Rabo Beach Break

Lees verder >>>>

03-04-2013
 

Rabo Beach Break2013 gaat niet door!

Enkele omwonenden, winkeliers en zelfs diverse horeca zijn in de afgelopen maanden behoorlijk actief geweest dit fantastische evenement te dwarsbomen.

Lees verder >>>>

19-02-2013
 

BBO volleybal Boxtel gezellig en toch fanatiek

BBO volleybal  spelers  vinden het  fijn om gewoon een balletje te spelen iedere dinsdag in Sporthal de Braken.

 
Lees verder >>>>

22-01-2013
 

Snuffelstage BBO bedrijven volleybal Boxtel

Dinsdag 22 januari trotseerde de BBO volleyballers de winterse kou om hun weeklijkse sportieve  volleybal wedstrijden te spelen in Sporthal de Braken.

Lees verder >>>>

15-01-2013
 

Boxtelse bedrijven strijdvaardig tijdens BBO volleybal

Op dinsdag 15 januari na een dag met veel winterse neerslag konden de BBO volleyballers aantreden in sporthal de braken voor hun sportieve volleybal wedstrijden.

Lees verder >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook

Volleybal archief >>>>

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)