Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Box DS1 - VVC Vught DS1
 

 

BLOX D1 verliest spannende thuiswedstrijd

De dames van Blox speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen VVC Vught D1. Twee fanatieke teams die erg aan elkaar gewaagd zijn! Op papier was al te zien dat dit een spannende wedstrijd kon gaan worden. VVC Vught houdt plek 5 op de ranglijst bezet, dat is 2 plekken lager dan de Blox-dames, zij staan op plek 3.  

De wedstrijd eindigde in 3-2 verlies voor de dames uit Boxtel. De eerste set liep erg gelijk op. Er werden erg lange rally’s gespeeld, die zowel door Blox als door Vught werden gewonnen. Vught had een erg sterke aanvaller meegenomen naar Boxtel, daar hadden de dames van Blox veel moeite mee. Blox liet ondanks de harde aanvallen wel erg mooi spel zien, ook zij stonden goed aan te vallen. Helaas wisten de dames van Blox het niet bij te benen en verloren uiteindelijk de set met een einstand van 25-21.
In de tweede set nam Blox gelijk de voorsprong. Punten werden groots gevierd door zowel de dames van Blox als hun publiek. Met mooie passes, set-ups en aanvalskracht wisten de dames overtuigend te winnen met 25-16.  Deze trend wisten zij door te zetten in de 3e set. Er was veel beleving en enthousiasme in het veld. Er werd gevochten voor ieder punt door beide teams, hierdoor werden de rally’s weer steeds langer. Het ging lang gelijk op, maar ook deze set trok Blox aan het langste eind, ook deze wonnen zij met 25-22. Tussenstand 2-1 voor Blox.

De vierde set de laatste set, als het aan Blox lag. Winst in deze set betekende winst van de wedstrijd. Vught dacht daar natuurlijk anders over, dus zij zette deze set nog een tandje bij! De dames van Vught hadden mooie aanvallen en prikballen, waardoor de dames van Blox uit het spel raakten en het niet meer lukten terug te komen. Deze set werd verloren door Blox met 22-25. Dit resulteerde in een vijfde set. De dames van Blox namen een kleine voorsprong, waardoor zij tijdens de kantwissel met 8-6 voor stonden. Deze voorsprong was echter snel verdwenen, want de dames van Vught gaven zich niet zomaar verloren. Het werd nog even spannend, maar aan het einde van de set was het op bij de dames van Blox. De set werd verloren met 12-15.

Blox staat nu 3e in de competitie en speelt a.s. zaterdag om half 3 een uitwedstrijd tegen Nuvoc.   

Auteur : VC Blox DS1
Meer volleybal nieuws >>>>


19-11-2022
 
 
VC Box DS1 - VVC Vught DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)