Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Volleybalweekend voor Blox-dames
 

 

Volleybalweekend voor Blox-dames

Onze dames van Blox mochten dit weekend op vrijdag én zaterdag een uitwedstrijd spelen. Naast het veld stond deze wedstrijden iemand anders: Simon Smeulders versterkte het team met zijn goede coaching!

Onverwachte wending
De eerste wedstrijd op vrijdagavond werd gespeeld tegen de dames van VCE/PSV in Eindhoven. De eerste en tweede set begonnen moeizaam, maar de Blox-dames wisten op gelijke hoogte te komen. Er werden mooie rally’s gespeeld en hierin werden harde aanvallen direct naar de grond geslagen! De eerste set had Blox nog niet genoeg bij te zetten, maar de tweede set werd gewonnen met 25-21.

De derde en vierde set waren totaal anders… De spirit van de Blox-dames was verdwenen en hiermee ook de mooie rally’s en punten. De dames wisten het helaas niet meer om te keren, waardoor de wedstrijd werd verloren.

Zaterdag: nieuwe ronde, nieuwe kansen
Voor de tweede wedstrijd waren de dames in Veldhoven. Na de nederlaag van vrijdag waren de dames erop gebrand om deze wedstrijd wel te winnen. In de eerste set was dit nog niet te zien, maar gelukkig herpakten de dames zich in de tweede set en gaven zij de winst niet meer af! Het waren 3 sets met alles erin wat volleybal zo leuk maakt: enorm lange service reeksen, spannende rally’s, geplaatste en harde aanvallen, mooie verdedigende acties en ga zo maar door!

Met enorm veel trots en 5 punten (uit 2 wedstrijden) hebben de dames hun volleybalweekend toch goed afgesloten! Volgende week zaterdag komen de dames weer in actie.

Auteur : Rachel Spoor
Meer volleybal nieuws >>>>


20-11-2021
 
 
Volleybalweekend voor Blox-dames
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)