Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dames van Blox 4e plek in de eerste klasse
 

 

Dames van Blox bemachtigen 4e plek op de ranglijst in de eerste klasse

Zaterdag 14 mei speelden de dames van Blox hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd werd gespeeld in Eindhoven tegen Hajraa dames 5, de nummer 3 op de ranglijst. Het was niet alleen de laatste wedstrijd van dit seizoen, maar ook de laatste wedstrijd voor Janne Ariëns en coach Luc Kivit. Elke van Rooij speelde daarentegen eindelijk weer een wedstrijd na haar lange blessuretijd.

De dames begonnen de eerste set direct sterk. Er was veel beleving en plezier bij de dames en er werd volop genoten. Dit zorgde dan ook al snel voor een ruime voorsprong, dat zagen onze dames niet aankomen! Hajraa zette nog een tandje bij en zo ging de stand uiteindelijk toch gelijk op. Het einde van de set werd nog erg spannend met een gelijke stand van 22-22. Er werden lange rally’s gespeeld, maar met 25-23 ging de winst naar Blox. In de tweede set gingen de dames verder waar ze gebleven waren, ieder punt werd gevierd en zo kwamen de dames weer op een ruime voorsprong. Er werden leuke en spannende rally’s gespeeld, waarbij beide teams lieten zien erg aan elkaar gewaagd te zijn. Ook de winst van de tweede set ging naar Blox met 25-17.

De derde set verliep hetzelfde als voorgaande sets, al wist Hajraa nu weer beter bij te blijven. De voorsprong werd af en toe weggegeven door de Bloxdames, maar zij wisten zich dan goed te herpakken. Er werden prachtige ballen geslagen, zowel op buiten, midden als dia! Janne stond een hele goede laatste wedstrijd te spelen als libero. Ze liet duidelijk nog één keer zien wat zij waard is! Ook deze set werd gewonnen met 25-21, wat betekende dat de wedstrijd al voor Blox was.

Het team was het direct eens, ook die laatste set moest gewonnen worden. Een 4-0 overwinning voor het afscheid van Janne en Luc! De set begon echter wat minder. De dames kregen de service van Hajraa niet onder controle, waardoor Hajraa een voorsprong kreeg van 7-1. Gelukkig raakten de dames van Blox geen moment in paniek en bleven zij rustig, vol plezier hun eigen spel spelen. Zo kregen ze uiteindelijk de service onder controle en werden lange rally’s gewonnen door Blox. Op een stand van 17-17 wist Blox een aantal goede services neer te leggen bij Hajraa, zij hadden hier geen antwoord op. De dames van Blox, inclusief coach Luc, stonden te schitteren in en naast het veld. Ze streden voor een 4-0 overwinning en die kregen ze! De set werd gewonnen met 25-22, een enorm knappe prestatie voor dit team!!

Een betere manier om het seizoen af te sluiten is er niet, een betere afscheidswedstrijd voor Luc is er ook niet. Luc heeft zich 16 jaar lang volledig ingezet voor onze vereniging, wat ooit begon als het coachen van zijn dochter groeide uit tot een coach/trainer carrière. Luc heeft altijd vol enthousiasme aan de zijlijn gestaan, zijn betrokkenheid daarin is uniek. Luc, enorm bedankt!!!

Auteur: Rachel
Meer volleybal nieuws >>>>


14-05-2022
 
 
Dames van Blox bemachtigen 4e plek op de ranglijst in de eerste klasse
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)