Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox Dames 1 promoveert naar tweede klasse
 

 

VC Blox Dames 1 promoveert naar tweede klasse

Afgelopen maart stonden er voor Dames 1 van VC Blox twee spannende derby's op de agenda tegen Dames 1 van VVC Vught. Op 7 maart wisten zij de eerste derby van hen te winnen in een ongekend spannende wedstrijd. Met deze winst konden zij het kampioenschap in de derde klasse bijna niet meer mislopen.

Het seizoen werd na die wedstrijd abrupt afgebroken door de Coronacrisis, de week erna kwam er geen revanche voor VVC Vught én ondanks dat Blox bovenaan de ranglijst stond werden zij niet aangewezen als kampioen. De missie van de dames om kampioen te worden en te promoveren viel hiermee in duigen maar was gegeven de situatie begrijpelijk.

Geen kampioenschap en geen promotie, dat was even slikken maar al snel werden er alweer plannen gemaakt voor komend seizoen. De dames spraken met elkaar af om als team bij elkaar te blijven en komend seizoen met volle kracht weer te gaan voor het kampioenschap in de derde klasse. De afgelopen maanden zaten de dames daarnaast zeker niet stil. De teamspirit werd erin gehouden door wekelijkse quizvragen over het team op Insta, een serie 'Teamplayer in the picture' en meerdere videocalls.

Vanaf het moment dat buitensporten weer was toegestaan zijn de dames dankzij sporthal De Braken weer fanatiek gestart met trainen op hun buiten tennisbanen en met beachen bij Recreatieplas De Langspier.

Als klap op de vuurpijl werd vorige week bekend dat de Nevobo tegemoet is gekomen aan het verzoek van de dames om toch te kunnen promoveren naar de tweede klasse! Gezien de inspanningen en groei van de dames van de afgelopen twee jaar een fantastisch bericht dat met veel blijdschap is ontvangen. Gelukkig geen verloren seizoen maar vooruitzichten naar weer een fantastisch sportseizoen met mooie leuke wedstrijden in het vooruitzicht.

Begin maart werd al voorzichtig gedroomd over het kampioenschap en wat de tweede klasse ons zou gaan brengen. Deze droom gaat nu alsnog uitkomen en het beloofd weer een mooi seizoen te worden!

Auteur Teun Verhagen
Meer volleybal nieuws >>>>


03-06-2020
 
 
VC Blox Dames 1 promoveert naar tweede klasse
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)