Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Minerva Dames 3 - VC Blox Dames 1
 

 

Bloxdames direct weer op stoom na Kerstreces tegen Minerva uit Drunen

Met de kersverse shirtsponsor Plus Van Der Horst Boxtel prominent op de shirts hebben de dames in Drunen een wedstrijd met twee gezichten op de mat gelegd.

Blox begon sterk aan de eerste set. Ze pakte vanaf het begin de leiding en gaf deze niet meer af. Door spelverdeler Janne Ariëns waren er prima gevarieerde aanvallen. De set werd zo gewonnen met 25-12.

De tweede set verliep heel anders. De gehele set hielden beide teams elkaar in evenwicht. Er werd gevochten voor iedere bal waardoor er mooie rally's voorbij kwamen. Carmen Steenbakkers hield de druk er goed op vanuit mid, terwijl Elke van Rooij een prima servicereeks liet zien. Hanna van Esch sloeg er op buiten flink op los en vanaf de dia had allrounder Daphne van Meurs haar tegenstanders in de pocket. Setwinst 25-23.

De derde set had Blox minder eigen fouten waardoor zij weer de lead had. Een paar strakke sprongservices van Hanna en een slimme omloopbal tussen Janne en Rachel Spoor die zij keihard naar de grond sloeg kunnen hier niet onvermeld blijven. De set werd gewonnen met 25-18.

De vierde set begon Blox weer goed, dit zorgde voor een voorsprong van 21-7. Maar dit veranderde in een ongekend spannende slotfase van de set door een enorm lange servicereeks van één speelser van Minerva. Door een prima servicereeks van Sanya Pennings werd de set alsnog gewonnen met 25-21. 

Een mooie start van deze tweede competitiehelft voor Blox!
Op zaterdag 18 januari is de volgende wedstrijd om 14.00 uur in thuishonk De Braken!

Informatie wedstrijd

Minerva Dames 3 - VC Blox Dames 1: 0-4
Locatie: Dillenburcht, Drunen
Setstanden: 
12-25
23-25
18-25
21-25

Auteur Teun Verhagen
Meer volleybal nieuws >>>>


12-01-2020
 
 
Minerva Dames 3 - VC Blox Dames 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)