Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox DS1 - VC Polaris DS5
 

 

VC Blox dames 1 klaart klus koeltjes

In een wedstrijd die nooit een wedstrijd was, hebben de Blox dames zaterdag 16 november ook hun zevende wedstrijd geklaard met het maximaal aantal te behalen gewonnen sets.

Gedurende de gehele wedstrijd hebben de dames laten zien dat zij kandidaat zijn voor het winterkampioenschap. Ook in wedstrijden met minder tegenstand moet je het op kunnen brengen om geconcentreerd te spelen en dat deden ze! Blox wisselde uitstekende servicereeksen af met mooi uitgespeelde aanvallen. Woman of the match was dit keer Rachel Spoor die op mid de ballen uiterst scherp en hard wist te slaan. Heidi van Pinxteren voelde dit goed aan en samen wisten zij ook een mooie stijgaanval op de mat te leggen.

De wedstrijd leende zich uitstekend voor het uitproberen van aanvalsvariaties op mid met Rachel Spoor, Daphne van Meurs en Carmen Steenbakkers en daar werd gretig gebruik van gemaakt door alledrie de dames.

Heidi van Pinxteren wist op enig moment een servicereeks neer te leggen van achttien punten, hetzij met direct een punt, hetzij met een mooi uitgespeelde aanval als de service door de tegenstanders werd gepareerd. Bij een setstand van 18-0 wist de tegenstander hun eerste punt te scoren.

Ook Sanya Penninx en Hanna van Esch stonden op buiten geconcentreerd de ballen hard of geplaatst naar de grond te slaan in leuke afwisselende combinaties met Heidi. Dat niet alles direct lukte zorgde voor prima leermomentjes.

In de loop van de wedstrijd kon ook nog geoefend worden met het uitvoeren van sprongservices waar de dames gretig gebruik van maakten. Naast Hanna en Daphne lieten ook Rachel, Heidi en Janne zien dat zij deze spectaculaire techniek onder de knie hebben.

In de laatste set wisselden Heidi van Pinxteren en Janne Ariƫns van positie: Janne verliet haar Dia-positie van waaruit ze gedurende de wedstrijd prima aanvallen op de mat legde voor de functie van spelverdeelster. Dit deed ze ook met verve waarbij ze de gelegenheids-Dia Van Pinxteren veel in het spel betrok en zij op die positie ook nog kon excelleren met prima aanvallen.

De Bloxdames staan 4 punten los  van hun directe concurrent waarnaast zij een gigantische voorsprong hebben in het saldo van gewonnen en verloren punten.

Volgende week zaterdag om 16.30 uur staat de volgende wedstrijd op het programma in Schaijk.

Auteur Teun Verhagen
Meer volleybal nieuws >>>>


16-11-2019
 
 
VC Blox DS1 - VC Polaris DS5
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)