Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel MO17-1 ongeslagen kampioen
 

 

RKSV Boxtel MO17-1 ongeslagen kampioen

De meiden onder 17-1 van RSKV Boxtel begonnen op zaterdag 18 december aan hun laatste competitiewedstrijd tegen Wilhelmina Boys 17-1. Boxtel had een zenuwachtige start, maar waren meteen in de aanval.

In de 16e minuut kregen ze een corner waaruit de eerste goal werd gescoord. De meiden van Boxtel kwamen op dreef en in de 21e minuut was het weer raak. Na een goede voorzet werd in de 23e minuut weer gescoord, maar dat bleek buitenspel. Een mooie aanval van de tegenpartij werd goed gestopt door de keeper.

Na rust stond Boxtel op scherp en wisten binnen tien minuten drie keer te scoren. Hiermee kwam de stand op 5-0. In het laatste kwart van de wedstrijd vonden veel wissels plaats. Nog tweemaal werd gescoord en hiermee kwam de eindstand in deze sportieve wedstrijd op 7-0. De missie om ongeslagen kampioen te worden is geslaagd, met 61 goals voor en 7 tegen. Hiermee promoveren ze naar de 1e klasse. Een mooi feestje volgde.

Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>
Auteur: Jiske Bakker en Patricia Suer


18-12-2021
 
 
RKSV Boxtel MO17-1 ongeslagen kampioen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)