&

Wilhelmina F7 - RKSV Boxtel F4

Vuvuzela’s nekken Selecao

Zaterdag 23 november was dan de grote dag dan zouden we te weten komen of de banden van de platte wagen opgepomt moesten gaan worden? Rond half tien vertrokken wij naar S’Hertogenbosch om tegen de koploper Wilhelmina te gaan spelen Onze Selecao moest vandaag winnen om kampioen te kunnen worden Wilhelmina had aan een gelijkspel genoeg. Bij aankomst op veld 1b stond het vol met ouders opa’s, oma’s broertjes en zusjes van Wilhelmina met groot zelfvertrouwen hadden ze alles uit de kast gehaald ,Spandoeken, Hoorns, Vuurwerk en grote Vuvzela’s het leek wel Carnaval. Maar de wedstrijd moest echter nog gespeeld worden en de Selecao was echter niet van plan om kadootjes te gaan uitdelen…….. he’wij zijn Sinterklaas niet!  Vandaag een nieuwe ‘’Chefe’’ Matai Pelle’ die voor de wedstrijd een flinke dosis MM’s had geslikt ..daar word ik lekker wild van waren zijn woorden……. De ‘’Chefe’’ moest het vandaag stellen zonder de ‘’Tank’’hij moest kadootjes gaan uitpakken dus een kleine aderlating maar we hebben een sterkte Selecao dus gas op die lollie…..

Onder leiding van een hele goeie scheidsrechter kon het spektakel dan gaan beginnen. Wilhelmina knalde er meteen op los aangemoedigd door hun supprters legioen. Vuvuzela’s klonken vanaf achter onze goal spandoeken staken tot wel in de wolken. Onze verdediging was daar echter zo van onder de indruk dat ze vergaten te voetballen en na tien minuten spelen keken wij tegen een 3-0 achterstand aan. Kleine kansen waren er voor Matai Pelle’ en Luukinio maar zei schoten nog niet met scherp. Stannio behoede ons met een paar goeie reddingen van een grotere achterstand ppfffff . Maar uit het niets was het Luukinio die de 3-1 maakte en de Selecao geloofde weer een beetje in een goeie afloop. Wilhelmina tikte nog een mazzelgoaltje binnen en vergrote de marge weer op drie ppfffff. In de rust werd er een donderspeech gegeven door Twannie en Takkie kom op Selecao jullie kunnen beter ga eens voetballen en laat je gelden in de deuls dit kwam hard aan voor sommige spelers maar maakte dit allemaal goed in de tweede helft.

In de tweede helft was het onze Selecao wat de klok sloeg ‘’De Sliding Man’’ en Tijntje lieten de kaas niet meer van hun brood eten ‘’De Beuker’’ , Joppie en Souhail hadden het middenveld stevig in handen en voorin waren onze Spitskes Jessinio,Luukinio en Matai Pelle’ levens gevaarlijk. Wilhelmina’s keeper liep te ver met de bal uit zijn goal wat een vrije trap voor ons opleverde Luukinio nam heel snel de gegeven vrije trap en scoorde de 4-2 Yes heel slim hoor. Toen Matai Pelle’’ ook nog eens de 4-3 maakte gingen ons legioen er nog even flink achter staan tjonge tjonge wat een wedstrijd onze Selecao swingde als Chubbie Chagger dit is nog lang niet gespeeld…….. Wilhelmina moest flink achteruit en begon zelfs te mopperen op elkaar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii    5-3……….. Weer moesten onze Selecao de rug rechten nu was het Joppie die de Anslusstreffer maakte van grote afstand knalde hij de bal langs de keeper yes yes goed Joppie we leven nog! Ons Legioen had het niet meer en een spektakelstuk was in de maak toen Luukinio zeer koeltjes de 5-5 maakte rolde de mama’s zowat het veld op iedereen viel elkaar in de armen zou het dan toch???????? In mijn oog hoeken zag ik de spandoeken al zakken en de Vuvuzela’s klonken niet meer als ooit te voren Oma’s verschoonde snel hun Tena Ladie,’’

De coach’’ van Wilhelmina zag ik wit weg trekken ja ge bent nog niet van ons van Jonguh!!! Echter er moest wel gewonnen worden en met nog maar een paar minuten op de klok gingen wij nog een keer vol op de aanval helaas verloor Souhail de bal op het middenveld en kon Wilhelmina er met de bal vandoor Stijn ‘’De Slidingman’’kon nog echter de bal tot corner verwerken. Een prima genomen corner ging over alles en iedereen heen en belande wat gelukkig voor de voeten van een Wilhelmina speler die daar wel raad mee wist en scoorde de 6-5 en ja met nog twee seconde te spelen konden wij dit niet meer rechtrekken . Wilhelmina kond de spandoeken toeters en Vuvuzela’’s uit de tassen halen en konden gaan feest vieren Wilhelmina gefeliciteerd namens onze hele Selecao. Maar gezien de tweede helft zijn wij de grote kampioen voor ons(Twannie en Takkie) in ieder geval wel want na een 4-1 achterstand in de eerste helft zo’n goeie tweede helft te spelen Super echt geweldig Selecao. Na de wedstrijd kreeg onze Selecao een daverend applaus van ons legioen en wonnen wij toch nog van Wilhelmina met de Penalties dus ook voor ons een klein ienie mini feestje hahahaha.

Nog twee wedstrijden te spelen 2x BMC en volgende week spelen wij uit tegen Zwaluw F7 in de beker competitie uit om 10:15 uur vertrek 09:30 uur.