&

Selecao Boxtel F4 Bekert verder!

Na twee gewonnen wedstrijden in de poulefase in het Bekertoernooi  moest vandaag de laatste wedstrijd gespeeld worden uit tegen Nieuwkuijk F3. Bij aanvang constateerde enkele ouders van onze tegenstander dat zijn kleine mennekes maar onze kleine mennekes vlamde er vanaf de eerste minuut gelijk op en passeerde die grote bomen van tegenstanders alsof ze er niet stonden. Voor de wedstrijd in onze teambespreking afgesproken om vooral elkaar de bal te gunnen en over te paasen en dat ging bij vlagen echt heel goed……… heel mooi om te zien. De doelpunten konden niet op zich laten wachten onze kleine knuffel Marokaan Souhail drukte de bal strak in de korte hoek 0-1 Jessinio  paaste op de vrijstaande Sliding Man die beheerst en heel mooi de 0-2 maakte. Onze knuffel Marokaan Souhail had de smaak te pakken en scoorde zijn tweede en onze 0-3 dat gaat lekerrrrr horrrrrrrrr. Onze doelman Stannio zat in zijn doel nog wat huiswerk af te maken want Nieuwkuijk was niet bij machte de middenlijn te passeren want onze mannen zaten er boven op Sebas,Tijn en Jop vochten als leeuwen en Sebastiaan die vandaag heel dicht bij een doelpunt was paaste op de vrijstaande Luukinio die op zijn beurt de bal bij Stijn bezorgde en ook Stijn kon zijn tweede van vandaag maken 0-4 staat genoteerd. Een huzarenstukje Luukinio lepelde de bal hoog in het doel en ook hij was los 0-5. 50 seconde later maakte Luukinio ook zijn tweede en 0-6 is een fijtje. Nog net voor rust was daar onze ‘’Kleine grote man’’Matai die natuurlijk ook een duit in het zakje wilde doen hij maakte 0-7 ff lekker wat drinken en dan weer Gas op die…….

Na rust het zelfde spelbeeld de Selecao dikteerde het spel en liep binnen no time verder uit.

Freekie had al gezien dat er in tweede helft een andere keeper op goal stond klein van formaat en Freekie schoot met scherp twee keer hoog raak Bam Bam 0-9…. Matai was helemaal los en dacht ook…. hoog en droog Bam Bam Bam drie maal raak 0-12. De Koning van Assist was vandaag Luukinio die menig speler keurig de bal toespeelde wat resulteerde dat ook Jessinio zijn doelpuntje kon mee pikken 0-13. Onze pijlsnelle Tijn die vandaag weer menig rushes langs de lijn maakte was na afloop niet geheel tevreden over zichzelf hij vond dat hij had moeten scoren maar Tijn als je als verdediging de NUL hebt gehouden is dat natuurlijk super goed. De wedstrijd liep langzaam na het einde de Selecao zetten nog even aan 0-14 werd er gescoord door Matai na goed doorjagen van De Sliding Man . Boem Jessinio met zijn schoenmaat 24 liet daar een kanonskogel langs de keeper suizen 0-15 Freekie maakte 0-16 en Joppie was er als de kippen bij om ook zijn doelpuntje mee te pikken 0-17. Over een paar dagen gaat onze naam Selecao Boxtel f4 in de koker in Zeist benieuwd wie onze tegenstander gaat worden??. Drie wedstrijden in de beker gespeeld 9 punten 25 doelpunten voor en 5 tegen dit zijn mooie cijfers voor onze Mennekes die ook steeds beter gaan paasen knap hoor.

Volgende week thuis tegen Osc aanvang wedstrijd 10:00 uur wees er snel bij want Vol=Vol.

(in de wandelgangen gehoord dat Walter van Ommeren onze hoofdtrainer volgende week komt scouten)