&

OJC Rosmalen A5 - RKSV Boxtel A2

RKSV Boxtel A2 geen winst tegen OJC Rosmalen A5

Zaterdag 8 februari stond OJC Rosmalen A5 voor RKSV Boxtel A2 op het programma op sportpark de Grote Wielen. Het voetbal programma was deze zaterdag beperkt door de overvloedige regenval van de laatste dagen mocht er alleen gespeeld worden op het prachtig bij liggend kunstgrasveld. RKSV Boxtel liep de eerste helft tegen twee tegenstanders te voetballen want door de harde wind waren de afstand schoten geen houden aan voor de Boxtels keeper Michael. Met een 4-0 achterstand zochten de spelers de kleedkamers op. Na de rust creƫerden RKSV Boxtel A2 steeds meer kansen maar wisten deze helaas maar 1 keer te verzilveren door een schitterende vrije trap van Stef in de kruising. Met een 6-1 nederlaag keerden RKSV Boxtel A2 terug naar sportpark Munsel.

Zaterdag 25 februari zal RKSV Boxtel A2 een thuis wedstrijd spelen tegen TGG A1 uit `s Hertogenbosch om 14.30 uur op sportpark Munsel