&

Omroep Brabant Cup Boxtel D1 - Olympia 18 D1

RKSV Boxtel D1 door naar ronde 3 Omroep Brabant Cup

Dinsdag 18 december werd er op sportpark Munsel de topper gespeeld voor de omroep Brabant Cup RKSV Boxtel D1 tegen de hoofklasse spelende Olympia 18 D1 uit Boxmeer. In de eerste helft lieten de tweede klasse spelende RKSV Boxtel D1 zien dat ze wel degelijk kunnen voetballen en scoorde na een 15 minuten de 1-0. Olympia 18 D1 was verast dat ze op achterstand kwamen en begon steeds sterker in de wedstrijd te zitten. In de tweede helft werd na 20 minuten spelen de druk zo hoog op de verdediging van RKSV Boxtel dat de 1-1 kon worden gescoord.
Na de 1-1 eindstand waren strafschoppen onvermijdelijk, RKSV Boxtel uiteindelijk de winnaar uit kwam Door naar de volgende ronde in de Omroep Brabant Cup