Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geslaagd jeugdkamp weekend RKSV Boxtel
 

 

Geslaagd jeugdkamp weekend RKSV Boxtel F-jes en de E-tjes


Op zaterdag 8 juni jl. was het dan zover. Het kampweekend voor de jeugd van RKSV Boxtel. Om 13.00 uur was het verzamelen bij het gemeenschapshuis de rots voor de huldiging van de kampioenen, want die waren er natuurlijk ook. Daarna gingen de kinderen mee in de huifkar  op weg naar de locatie de Blokhut. Onderweg was er een pauze voor wat lekkers en gezonde versnapering en om even lekker te spelen in de speeltuin.

Rond 17.30 uur kwamen de kinderen en begeleiding aan op de plaats van bestemming. Nadat de papa’s en mama’s mee geholpen hadden de bedden op te maken was het tijd voor frietjes. Niet alle kinderen bleven slapen dus na het moppentappen en het karaoke zingen gingen deze naar huis. Hierna begon het avondprogramma. In het bos van Sparrenrijk moesten de kinderen op zoek naar dierengeluiden. Dit was niet alleen reuze leuk maar ook spannend omdat het al donker was in het bos. Maar na een uurtje zoeken waren de dieren toch allemaal gevonden.
Bij terugkomst in de blokhut waren de kinderen nog lang niet moe. Dus werd de disco aangezet om nog even lekker te dansen en te zingen. Daarna was het toch echt bedtijd. Maar zoals een goed kamp behoort te zijn, werd er natuurlijk keet getrapt op de slaapkamers. Dit werd dus een korte nacht, want om 07.30 uur werden de kinderen gewerkt voor ochtend gymnastiek door sergeant van Putten.  Daarna ging het dagprogramma van start met allerlei activiteiten. Het slot stuk was het penalty schieten. Hiervoor kon men ook een beker winnen. Al met al een zeer geslaagd kamp weekend.
Tevens wil de activiteiten commissie alle vrijwilligers bedanken voor de helpende handjes.

Bron RKSV Boxtel
Auteur Lilian van Breugel


08-06-2013
 
 
RKSV Boxtel jeugd kampweekend
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)