Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Broer willems troffee
 

 

De Broer Willems wisseltroffee wederom gewonnen door ODC G





Meer dan honderd toegestroomde toeschouwers waren dinsdag 22 mei om op het hoofdterrein van voetbal vereniging ODC de jaarlijks terugkerende top wedstrijd veteranen ODC - ODC G team te zien spelen. Beide teams gingen fel de strijd aan met elkaar om begeerde Broer Willems wissel troffee. De veteranen van ODC kregen het zwaar te verduren met het technisch beter spelende ODC G team , en werden in de laatste fase  van de wedstrijd overtroefd  door in de laatste minuut nog een doelpunt tegen te krijgen. Eindstand 5-4.
Uit handen van Laila en Erica de twee dochters van Broer Willems kregen de trotse spelers van het ODC G team de Broer Willems wissel trofee overhandigd.
Laila en Erica gaan over twee weken zich inzetten voor groot wielerevenement Alpe d’HuZes.
Beide dames werden verast door de veteranen van ODC die hun een check overhandigde van €750 dat in zijn geheel ten goede komt van Alpe d’HuZes.
Vol trots toonde Laila en Erica de check aan aan het publiek.
Zondag 27 mei organiseert ODC veteranen speciaal voor Erica en Laila rikken katten en toepen voor Alpe d’HuZes waar iedereen aan kan meedoen.

 

Meer ODC nieuws >>>>


22-05-2012
 
 
Broer Willems Troffee 2012
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Ook mooi boxtel heeft foto`s gemaakt van de wedstrijd klik hier >>>>



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)