Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

veilingavond voor 100-jarig bestaan ODC
 

 

Succesvolle veilingavond voor 100-jarig bestaan ODC

Op een prachtige avond in een volle feesttent op sportpark Wagenaars kwamen ruim 200 belangstellenden samen voor de veilingavond ten behoeve van ons 100-jarig bestaan. De presentatie van de avond was in handen van Mark van der Steen, die ook de veiling leidde, met Rob Scholten als razende reporter in de zaal.

De avond startte met een boeiend rondetafelgesprek, met tafelheer Dolf van Aert. Aan tafel waren te gast Tommie van Alphen (algemeen directeur FC Den Bosch), René van de Kerkhof en Eric Verboom (assistent bondscoach hockey). Zij deelden anekdotes en meningen waar de aanwezigen van smulden.
Na het inspirerende gesprek volgde de veiling met 25 unieke items, variërend van 4 overnachtingen in een luxe vakantievilla in Spanje, de voetbalschoenen van Luuk de Jong en een Turkse barbecue tot een avondje Ahoy met John de Bever. Er werd gretig geboden op alle prachtige items!
Zanger Robert Pater sloot de avond feestelijk af en de tent ging los, waarna voorzitter Walter van der Linden het totaal opgehaalde bedrag onthulde: maar liefst €61.268,00!
Dit ongelooflijke bedrag laat zien hoe onze club leeft!

We bedanken iedereen die aanwezig was, die geboden heeft en die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Wat zijn we trots!

Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


13-06-2024
 
 
Succesvolle veilingavond voor 100-jarig bestaan ODC
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)