Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 5x5 toernooi 2024
 

 

ODC 5x5 toernooi winst gaat naar Nonchelante en Wine & Shine

Op zaterdag 15 juni vond alweer de 5 tegen 5 toernooi. Onder perfecte voetbal weersomstandigheden bonden wederom dames en heren teams met elkaar de strijd aan. Goede scheidsrechters, veel sportiviteit, goed voetbal, gewoon gezelligheid en een fantastische sfeer. De teams die uitgeschakeld waren namen 's middags plaats op het terras en 's avonds stroomde de feesttent en datzelfde terras weer helemaal vol voor een spetterende feestavond. Ook hier heerste een prima sfeer. Een groot compliment en woord van dank is op zijn plaats voor het organisatiecomit√© maar ook voor alle vrijwilligers: de bouwploeg, bar- en cafetaria medewerkers, het wedstrijdsecretariaat, de EHBO, de ballenjongens enz. enz.

Bij de heren wonnen uiteindelijk Nonchelante de finale door het team Cura Exellent te verslaan. Bij de dames won het team Wine & Shine door in de finale te FC Lavish verslaan in de finale.

Einduitslag mannen 
1 Nonchelante
2 Cura Exellent
3 FC Skjordy
 
Heren verliezers ronde
1 Bleu Cobra`s  
2 Bril & Beast  
 
Einduitslag vrouwen
1 Wine & Shine
2 FC Lavish
3 Ladie form the 80s
 
Winnaar verliezersronde
de Listige Leeuwen
 
Sportiviteitsprijs mannen
Mohanlal XL
 
Sportiviteitsprijs vrouwen
  DVG dames aan de top 1


Meer ODC voetbal nieuws >>>>


15-06-2024
 
 
ODC 5x5 toernooi 2024
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)