Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TGG 1 - ODC 1
 

 

ODC komt tekort tegen TGG

ODC heeft zondag 27 september ook de tweede competitiewedstrijd verloren. In Den Bosch werd er met 2 -0 verloren van een beter TGG. Na twee duels staan de tricolores daardoor samen met drie andere teams puntloos onderaan.

Na de thuisnederlaag van vorige week tegen Alem kreeg ODC de kans om zich te revancheren tegen TGG. Vooraf was echter wel duidelijk dat dat lastig zou worden. De Bosschenaren hebben zich ten opzichte vorig seizoen aardig versterkt en in de eerste competitiewedstrijd werd er met maar liefst 0 - 3 gewonnen bij Avanti. Vanaf het begin werd ODC onder druk gezet en dat leidde al meteen tot een aantal kansen waarbij keeper Robbie Roelofs handelend moest optreden. De tricolores konden nauwelijks onder de druk uitkomen waardoor de spitsen maar moeilijk bereikt konden worden. Lex van den Biggelaar kreeg in de aanvangsfase nog wel een goede kans vanaf links maar hij zag zijn schot net naast gaan. In de 36e minuut kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong. Een aanval door het midden kon in eerste instantie nog gestuit worden door Roelofs maar in de rebound schoot Achmed Moujahid namens de thuisploeg raak: 1 - 0. Het enige gevaar dat ODC nog voor de pauze kon stichten waren twee vrije trappen die door Sjoerd van Lokven over geschoten werden.

Na rust kregen de tricolores meteen een goede mogelijkheid. Remco Schellekens lanceerde Sjoerd van Lokven maar de Boxtelse middenvelder schoot vanuit kansrijke positie over. Aan de andere kant bleef TGG steeds dreigend maar gelukkig voor ODC waren ze niet scherp in de afronding. Na een klein uur spelen kregen de gastheren een vrije trap op de rand van de zestien. Oud-prof Arda Havar zette zich achter de bal en liet doelman Roelofs kansloos met een knap schot in de linkerkruising: 2 - 0. ODC probeerde daarna wat verder naar voren te gaan spelen om nog iets te forceren. Daar kwam niet veel van terecht. Te vaak was de passing onzuiver en te vaak was de tegenstander net iets feller in de duels waardoor er balverlies werd geleden. In de slotfase kreeg de van een blessure terugkomende invaller Joep van der Meijden de kans op de 2 - 1 maar zijn schot ging hoog over.

Na twee duels staat ODC nog steeds met lege handen waardoor het samen met Avanti, BMC en BVV op laatste plaats staat. Volgende week zondag 4 oktober krijgt de ploeg van trainer Carlo Vorstenbosch de kans om de hatelijke nul weg te werken als Den Dungen op bezoek komt. De wedstrijd begint zoals altijd om half drie.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


27-09-2020
 
 
TGG 1 - ODC 1
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)