Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G2G - VV Trinitas Oisterwijk G1
 

 

G2 ODC legt sublieme partij tegen Trinitas g1 op de mat

Zaterdag 26 september speelde ODC G2 hun derde wedstrijd in deze competitie tegen
Trinitas G1. Deze club bestaat enkele seizoenen uit drie gefuseerde teams uit Oisterwijk, te weten Nevelo , Taxandria en Oisterwijk.Trinitas was met twee gespeelde duels de koploper in deze poule.

ODC was tot op het bot gemotiveerd om de 3 punten in Boxtel te houden. Ze begonnen dan ook aan een fanatieke warming up met in ODC tenue gestoken trainer/ coach. Maar meteen na het eerste fluitsignaal was het toch Trinitas die de 0-1 scoorde door het fout ingrijpen van de laatste man Gabriel. Het was kort hierna dat de gelanceerde Gilles de stand gelijk trok met een knap afstandsschot. 1-1. Het was in de beginperiode dat ODC enkele kansjes creëerden: Anniek schoot net langs , voorzet aan Levi die de bal over de geslagen doelman van Trinitas net over lepelde. Dezelfde Levi speelde de bal naar Timo die uit deze positie de 2-1 wist te scoren. ODC had de smaak te pakken en uit een pass van Gabriel op Lars wist hij de 3-1 aan te tekenen. Meteen na de aftrap kwamen Levi en Timo in een duel met de doelman . En uit een scrimmage voor het doel wist Timo zijn tweede treffer te maken 4-1. Kort voor de rust kwam TRINTAS vanuit het middenveld met een keihard  afstandsschot dat gekeerd werd door Paul, maar de afgeslagen bal werd helaas alsnog door de spits in het doel geschoten 4-2.  Toen ging het spel even snel op en neer en het was de spits van de tegenpartij die diverse spelers van ODC op het verkeerde been zette en ook  de doelman kansloos liet 4-3. ODC stond even onder druk terwijl zijzelf ook wat kansen kregen onder andere Levi die uit een prachtige combinatie met Timo op de paal schoot. Maar het was Lars die Gilles aanspeelde en met een keihard schot in de kruising zijn tweede treffer scoorde 5-3. Meteen floot de scheids voor de rust.

In de tweede periode kwamen de kansen over en weer. En het was Mike die met een knappe solo diverse spelers van Trinitas achter zich liet en op een beheerste wijze de keeper wist te passeren.6-3. Het scoren ging hard in deze periode, want het was even later TRINITAS die met een knappe pass hun spits liet scoren 6-4. De druk werd opgevoerd door  de bezoekers uit Oisterwijk , maar het was Gabriel die als laatste man met zijn achterhoede uitgroeide tot een rots in de branding.
Ondanks dat Trinitas de aanval bleef zoeken was het toch ODC die zich onder de druk wist uit te werken. En het was Kemi die haar keurig gestopte bal naar Levi speelde en de doelman van Trinitas kansloos liet en wederom de bal uit het net moest halen.7-4. ODC was niet te stoppen in deze partij en de scoringsdrift was niet te stillen. Anniek kreeg de bal netjes aangespeeld en ze ging soleren en met haar schijnbewegingen werd deze actie afgerond met een geplaatste trap en kreeg de doelman van Trinitas het nakijken.8-4. Het werd toch nog spannend in de slotperiode , want het was het aanvallend Trinitas die nog twee keer wist te scoren. 8-6. Maar het was Mike die na enkele spannende momenten van Levi , Gilles en Kemi, toch nog wist te scoren middels een pass van Anniek. 9-6. Dit was tevens de eindstand en bleven de 3 punten in Boxtel. En hadden vele supporters een mooie pot voetbal gezien. Complimenten G 2 en begeleiding. Volgende wedstrijd zaterdag 3 oktober uit tegen Valkenswaard G1. Veel succes G2 team en begeleiding. 

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


26-09-2020
 
 
ODC G2G - VV Trinitas Oisterwijk G1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)