Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Trinitas Oisterwijk - ODC 1
 

 

ODC niet verder dan 1 – 1 tegen vv Trinitas

ODC heeft zondag 8 maart opnieuw niet kunnen winnen al zag het daar lange tijd wel naar uit. In Oisterwijk kregen de tricolores tegen Trinitas in de laatste minuut de gelijkmaker om de oren. Dat was een domper want door een vroege treffer van Stein van Brunschot had de Boxtelse ploeg zowat de hele wedstrijd op voorsprong gestaan.

Na deze 1 -1 staat ODC nog steeds vijfde op de ranglijst. De ploeg heeft 26 punten uit 16 wedstrijden.
Na de nederlaag van vorige week op eigen terrein tegen RKDVC hadden de tricolores wat recht te zetten. Dat moest dan in Oisterwijk gaan gebeuren tegen Trinitas. De wedstrijd speelde zich af op het wat achteraf gelegen kunstgrasveld van de nieuwe fusieclub waar regen en wind flink huis hielden. Evenals vorige week kwamen de tricolores snel op voorsprong. Dat gebeurde na een enorme fout in de Oisterwijkse defensie. Keeper Ramon Doomen speelde de bal bij het uitverdedigen precies in de voeten van Stein van Brunschot. Die aarzelde geen moment en schoot de bal van dichtbij hard binnen: 0 - 1. Vlak na de openingstreffer had de thuisploeg langszij kunnen komen na een slordigheid in de Boxtelse defensie maar doelman Robbie Roelofs voorkwam dat met een adequate ingreep. De wedstrijd verliep rommelig. De beide partijen speelden slordig en leden veelvuldig balverlies. Ook werden er veel overtredingen gemaakt. Trinitas claimde tot twee keer toe een strafschop nadat er een speler naar het gras was gegaan bij een stevige schouderduw. De scheidsrechter zag er beide keren niets in. In de 25e minuut blunderde de ODC-verdediging maar weer was Roelofs ter plekke om redding te brengen. ODC had het lastig. De spelers konden elkaar maar moeilijk bereiken. Te vaak probeerden ze elkaar door de lucht aan te spelen terwijl de technische staf er juist op hamerde om – gezien de omstandigheden - de bal over de grond te spelen. Vlak voor rust had spits Lennart Sannen een goede actie in huis waarbij hij de bal teruglegde op Van Brunschot die er net niet bij kon. In de tegenaanval kreeg de thuisploeg een enorme kans toen één van de spitsen vrij voor Roelofs verscheen maar weer greep de Boxtelse keeper goed in.

Vlak na rust haalde Van Brunschot namens ODC uit na een goedlopende aanval. Doelman Doomen voorkwam echter de 0 - 2. De wedstrijd werd er vervolgens niet beter op. De tricolores wisten nauwelijks meer wat af te dwingen en de thuisploeg ging steeds opportunistischer spelen. Aanvankelijk leverde dat geen problemen op voor ODC maar vlak voor tijd ging het toch nog mis. De ODC-verdediging liet Max van Dongen in balbezit komen. Die speelde zich vervolgens vrij en liet Roelofs met een geplaatst schot kansloos: 1 - 1. In de tijd die resteerde werd niet meer gescoord waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde.
De meegereisde Boxtelse supporters baalden van de late tegentreffer. Daardoor is kans op de tweede periodetitel nu verkeken.

Volgende week zondag 15 maart staat de volgende wedstrijd op het programma. ODC speelt dan thuis tegen Vlijmense Boys, de nummer twee op de ranglijst.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


08-03-2020
 
 
vv Trinitas Oisterwijk - ODC 1
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)