Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - TGG 1
 

 

ODC baalt van gelijkspel tegen TGG

ODC speelde een lastige wedstrijd tegen TGG. De tricolores wisten zich niet goed raad met de speelwijze van de Bosschenaren maar kwamen desondanks na een uur spelen op voorsprong door een treffer van Tijn Boons. Het was daarom zuur dat de gasten diep in blessuretijd vanaf de stip nog op 1 - 1 kwamen. Door dit resultaat is de achterstand op koploper CHC opgelopen naar vijf punten en staat ODC nu derde op de ranglijst met 24 punten uit 13 wedstrijden.

ODC kende een goede reeks vlak voor de winterstop en had zich daardoor op de tweede plaats weten te nestelen. Voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar was TGG naar Boxtel afgereisd. De Bosschenaren begonnen de competitie slecht maar hadden zich daarna redelijk hersteld. Vanaf het begin was duidelijk dat ODC moeite had met de manier van spelen van TGG. De gasten speelden met twee spitsen waarbij er steeds door het midden en via de flanken middenvelders doorkwamen. Bovendien waren de Bosschenaren feller in de duels en veroverden ze steeds de tweede bal. Maar grote kansen leverde het hen aanvankelijk niet op. Rond de 20e minuut kreeg ODC de eerste mogelijkheid toen Joep van der Meijden de bal vanuit de kluts bijna binnenschoot. Tien minuten later kregen de gasten de eerste goede kans. De ODC-defensie kreeg geen grip op spits Jordy Gutte die de bal van dichtbij net naast schoot. In het vervolg van het eerste bedrijf bleven de gasten de betere ploeg en moest keeper Robbie Roelofs een paar keer handelend optreden om een achterstand te voorkomen.

Na rust veranderde er weinig. TGG had de controle en ODC liep steeds achter de feiten aan. Maar de Boxtelse ploeg had aan een enkele goede aanval voldoende om op voorsprong te komen. In de 58e minuut kwam Just van Wijk goed door vanaf links. Hij speelde Lennart Sannen aan die de bal vasthield en klaarlegde waarna Tijn Boons de 1 - 0 binnenschoot. TGG ging vanaf dat moment drukken om langszij te komen. ODC kwam nauwelijks nog aan voetballen toe en was de bal vaak snel weer kwijt. Via Van Wijk werden de tricolores vanuit de tegenaanval nog een keer gevaarlijk maar omdat niemand was meegelopen, kon de TGG-defensie alsnog ingrijpen. Met het ingaan van de blessuretijd stond er nog steeds 1 - 0 op het scorebord. De gasten gingen helemaal va-banque spelen toen zelfs keeper Coen Burg mee naar voren ging. In de zevende minuut van de blessuretijd sloeg voor ODC het noodlot toe. Bij een corner van TGG zag de scheidsrechter een Boxtelse overtreding en ging de bal op de stip. Keeper Burg ging achter de bal staan en schoof de penalty onberispelijk binnen: 1 - 1. Meteen daarna klonk het eindsignaal en bleef ODC met een stevige kater zitten.

Voetballend gezien was het van ODC-kant niet geweldig maar om een voorsprong diep in blessuretijd te moeten afgeven, is natuurlijk altijd erg zuur. Hopelijk worden er volgende week zondag 2 februari wel drie punten gehaald. ODC speelt dan de altijd lastige uitwedstrijd in en tegen Haarsteeg. Er wordt daar om half drie afgetrapt.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


26-01-2020
 
 
ODC 1 - TGG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)