Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG JO11-1 - ODC JO11-1
 

 

ODC JO11-1 in sneltreinvaart langs DVG JO11-1

In lang vervlogen tijden was het "Duits lijntje" onderdeel van de treinverbinding van Londen tot Berlijn. Na de werkzaamheden van Pro-Rail afgelopen weekend, waarbij de wissel naar het Duits lijntje toe werd verwijderd is dit definitief verleden tijd.

Zaterdag 26 oktober echter, leek ODC dit traject weer te gebruiken, in sneltreinvaart denderde ODC door Liempde, resulterend in een 1-15(!) overwinning als eindstation. Sportpark "De Roode Bleek" lag er rustig maar zonnig bij toen ODC in verschillende groepjes spelers binnen druppelden. Voor sommige Tricolores ligt DVG net zo ver van huis als het eigen Sportpark Wagenaars, dus centraal verzamelen was vandaag overbodig. Op het programma stond de vriendschappelijke wedstrijd tegen DVG JO11-1. Deze leeftijdgenoten spelen bovenin de Eerste Klasse en gezien het feit dat ODC een lastige competitiestart heeft en onderin de Hoofdklasse meedraait, zou dit weleens een hele interessante wedstrijd kunnen worden. "Scorebordjournalistiek!" zou Louis van Gaal zeggen, en daar had hij wat betreft vandaag gelijk in. Van kiet af domineerde ODC de wedstrijd en de Liempdse doelman hielp daaraan mee door niet zijn beste wedstrijd van het seizoen te etaleren.

ODC is met de twee pittige trainingen van afgelopen week gewijzigd van tactiek en deze omzetting pakte goed uit. Binnen het kwartier stond het al 0-5 voor de bezoekers uit buurgemeente Boxtel door doelpunten van Jelt (onvervalste hattrick) Wassim en Roel. Voor de toeschouwers langs de kant, waaronder een trouwe lezer van deze wekelijkse verslagen en ook fotograaf Hans Verberk van Boxtel Digitaal, was het heerlijk om deze vlot combinerende te aanschouwen. ook in het tweede kwart denderde de Boxtelse trein over het veld, de 0-10 ruststand kwam tot stand door goals van Siem, wederom een hattrick van Jelt en een droge knal van Roel op de voorzet van Siem. Na rust nam ODC wat gas terug, liet de sportieve Liempdenaren wat meer komen, maar pas nadat Wassim en Roel de stand op 0-12 brachten, was het DVG dat het zo gegunde tegendoeplunt maakte. Een compliment aan de rood-geel-zwarte formatie dat bleef proberen om goed te voetballen, helaas voor hun was ODC vandaag gewoonweg te sterk. En kreeg DVG wel de kans om uit te halen, dan was daar nog altijd keeper Jurgen die weigerde te capituleren. Het laatste kwartier zorgden Nassim, Mats en Wassim voor de uiteindelijke 1-15 eindstand, waarbij niet onvermeld mag blijven dat ook Luca en Thijs een puike wedstrijd speelden achterin. Een prima pot op een zeer mooi complex bij een club die het goed voor elkaar heeft en ook vooruit kijkt: de wedstrijd werd zeer goed werd geleid door een jeugdige scheidsrechter die liet zien dat hem nog een grote toekomst staat te wachten als leidsman op het veld.

Op naar volgende week, als de competitie weer wordt hervat met de uitwedstrijd tegen Best Vooruit JO11-1, aftrap aldaar om 10.00 uur.


Auteur Ariƫn Egge
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


26-10-2019
 
 
vv DVG JO11-1 - ODC JO11-1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)