Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC MO17-1 - SV BLC MO17-1
 

 

ODC MO17-1  kampioen na spanende wedstrijd tegen SV BLC MO17-2  

Zaterdag 14 december was het weer zover. De laatste wedstrijd van het seizoen voor de winterstop. Na een succesvolle start van de bekercompetitie, 3 wedstrijden gewonnen. Begon half september de competitie. Ook hierin werd weer succesvol gestart.

Alle wedstrijden werden gewonnen en aan het begin van de laatste wedstrijd Stond de teller op 45 goals voor en slechts 2 tegen. En dat zonder vaste keepster. Die 4 keeperstrainingen voor De 4 meiden die beurtelings zouden keepen hebben hun vruchten afgeworpen. Waarvoor dank Remco Kivit En dan toch zijn er weer zenuwen voor de beslissende wedstrijd. Bij winst zijn de meiden weer kampioen! Na een felle start werd er in de 9e, 10e en 14e en 24e minuut gescoord. De druk was eraf. De meiden bleven goed spelen en gingen de rust in met een stand van 4-0. Dit kon toch niet meer misgaan. De pupillen die door een aantal meiden getraind worden hingen hun spandoeken op en ook het publiek was opgelucht.
Dit zouden ze toch niet meer uit handen geven. Maar BLC gaf niet zo gemakkelijk op, zij scoorden direct na rust 4-1.

In de 61e minuut werd het 5-1 maar daarna werden de meiden slordiger en dachten dat de winst binnen was. Het werd in korte tijd 5-3 met nog 5 minuten te spelen. De meiden waren weer wakker en gaven de laatste 5 minuten alles om niet nog meer tegengoals te krijgen. En daar was dan het verlossende fluitsignaal. De meiden van ODC MO17-1 zijn KAMPIOEN!!

Auteur ODC MO17-1
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


14-12-2019
 
 
ODC MO17-1 - SV BLC MO17-1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)