&

ODC MO17-1 - OJC ROSMALEN MO17-4

ODC MO17-1 een maatje te groot voor OJC Rosmalen MO17-4

Zaterdag 26 oktober stond de wedstrijd tegen OJC Rosmalen Mo17-4 op het programma voor ODC Mo17-1. De wedstrijd was om 14:15 op sportpark Molenwijk. We moesten om 13:30 verzamelen, we gingen omkleden en daarna begonnen we met de warming-up.

Net voor de wedstrijd begon zijn we nog even de kleedkamer ingedoken waar we te horen kregen van onze coach dat het een goede ploeg zou kunnen zijn, omdat ze al wel wat doelpunten hadden gemaakt 9 om precies te zijn, maar ze hadden ook al een hoop tegendoelpunten 15 in totaal. De opstelling werd ook verteld en zo gingen we terug naar buiten om de wedstrijd te gaan spelen. We maakten een rondje op de middencirkel en de aanvoersters van de twee teams moesten eerst naar de scheidsrechter waar de toss werd gedaan. OJC bleef staan waardoor ODC mocht aftrappen. We begonnen fel aan de wedstrijd en dat bleek ook na 7 minuten stonden we al 3-0 voor. De rest van de eerste helft hebben we door gevoetbald en daardoor was de rust stand 8-0.

In de tweede helft bleven we ook nog scoren wel een doelpuntje minder dan in de eerste helft. De uitslag van de wedstrijd is dus 15-0 geworden. ODC heeft bijna de hele wedstrijd aangevallen, maar op het laatst was het nog wat slordig waardoor OJC nog wat kansen kreeg. Maar we hadden ook een keeper op goal staan waardoor OJC niet heeft kunnen scoren. Na de wedstrijd hebben we handjes gegeven en zijn we de kleedkamer in gedoken. Iedereen was trots op het resultaat en op de stand in de competitie wij staan nu 1ste in de competitie met 25 doelpunten voor en 0 doelpunten tegen we staan nu twee punten los in de competitie. De coaches hebben met elkaar afgesproken dat er na iedere overwinning een biertje wordt gedronken dus afgelopen zaterdag werd onze wedstrijd afgesloten met een paar biertjes en dan op naar volgende week om nog een paar biertjes te kunnen drinken. Volgende week staat er voor ons een uitwedstrijd tegen RKDVC op het programma.

De eerste thuiswedstrijd voor ons is weer op zaterdag 9 november om 13:30 tegen Haarsteeg op sportpark Wagenaars.

Auteur ODC MO17-1