Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC JO19-3 - Best Vooruit JO19-3
 

 

ODC JO19-3 krijgt te weinig tegen Best Vooruit JO19-3

De voetballers van ODC JO19-3 hebben zaterdagmiddag 1 februari in sportpark Wagenaars een kleine nederlaag geleden. In het eerste competitieduel na de winterstop was Best Vooruit JO19-3 met 2-3 te sterk voor de Tricolores. Beide Boxtelse treffers kwamen op naam van Teun Bosman.

ODC JO19-3 komt in de tweede seizoenshelft van voetbaljaargang 2019-2020 uit in de vierde klasse en neemt het onder meer op tegen streekgenoten Essche Boys, Nemelaer (Haaren), Zwaluw VFC (Vught) en SCG ’18 (Sint-Michielsgestel). Vooral het duel tegen Nemelaer belooft een heuse kraker te worden. De spelers van beide teams ontmoeten elkaar vrijwel elk seizoen en kennen elkaar ook van school en uitgaansleven. Een heuse voetbalderby dus…

Na een succesvolle eerste seizoenshelft, waarin ODC lange tijd aasde op het kampioenschap en slechts enkele punten te kort kwam voor de titel, maakt het team zich op voor een spannende competitie. Tegen Best Vooruit moest de thuisploeg meteen aan de bak tegen een fanatiek spelend Best Vooruit. Hoewel de gasten weinig kansen creëerden en ODC-goalie Jochem van den Broek niet in grote problemen kwam, waren de rood-zwarten feller in de duels.
ODC kwam op 1-0 dankzij een fraaie treffer van Teun Bosman. De aanvallende middenvelder liet de doelman van Best Vooruit kansloos. Slordig verdedigen leidde de 1-1 in. Een Bestse aanval over de linkerflank werd weinig doortastend aangepakt en leverde pardoes de gelijkmaker op. De bal verdween via een Boxtels been in het ODC-doel.

Verdiend op voorsprong

Na rust kwam ODC fanatiek uit de kleedkamer. Het was opnieuw Teun Bosman die het net vond en zijn team na een schitterende pass van Wesley Leenders verdiend op voorsprong zette: 2-1. De Tricolores kregen meer kansen. Niet alleen tweevoudig doelpuntenmaker Teun Bosman was dicht bij een treffer, ook aanvaller Kidane Mariam had een ODC-treffer op de schoen.
Waar ODC hoopte op een ruimere voorsprong, was het Best Vooruit dat tegen de verhouding in op gelijke hoogte kwam. Dat doelpunt zorgde voor onrust in de Boxtelse gelederen. Het spel werd rommelig en nodigde de gasten uit om nog meer druk te zetten. Uiteindelijk moest keeper Jochem van den Broek buigen: 2-3.

In de spannende slotfase zette ODC alles op alles om minimaal een gelijkspel op het scorebord te zetten. Die missie slaagde niet; Best Vooruit hield stand en bezorgde ODC een zure nederlaag. Na twee prima oefenduels tegen Oirschot Vooruit (1-1) en Nooit Gedacht (9-4), staan de Tricolores weer met beide benen op de grond.

De volgende uitdaging is Baardwijk. Die ploeg gaat na één competitieronde aan kop in de vierde klasse. Kick-off zaterdag 8 februari om 12.30 uur in sportpark Olympia te Waalwijk.

Auteur : Marc Cleutjens
Bezoek ook eens de website van : Marc Cleutjens
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


01-02-2020
 
 
ODC JO19-3 - Best Vooruit JO19-3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)