Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G2 – Trinitas Oisterwijk G1
 

 

ODC G2 – Trinitas G1 goede start in eerste helft kreeg geen vervolg

Zaterdag 26 oktober trad ODC G2 aan tegen een ploeg uit Oisterwijk : Een fusie van Oisterwijk, Nevelo en Taxandria , genaamd Trinitas. Na wat strubbels, netjes opgelost door de trainer/ coach kon de wedstrijd zijn aanvang nemen. Een fatsoenlijke voorbereiding en warming up moest men laten schieten om het vervolg van de overige wedstrijden normaal te kunnen voortzetten.

Zodoende werd onder een herfstzonnetje een kwartier later afgetrapt. Trinitas  stond op de ranglijst net onder de middenmoot, dus zag ODC deze dag wel de kans om van de laatste plaats in de ranglijst weg te komen. Alhoewel Trinitas een goede kans kreeg om meteen na de aftrap op voorsprong te komen, was het Paul onze doelman die dit voorkwam. Toch moest hij uit de afgeslagen aanval van Trinitas capituleren en de bal uit het net halen , 0-1. Meteen hierna was het een snelle aanval dat ODC via  
een mooie combinatie van Anniek met Mike de aansluittreffer scoorde via een geplaatst schot van Mike,  onhoudbaar voor de Trinitas keeper. 1-1. Hier putte ODC de nodige brutaliteit en moed uit en het was wederom eenzelfde situatie, Anniek kwam via Gabriel in balbezit en aarzelde niet om snel te passen op Mike die met een knappe solo enkele spelers van Trinitas op het verkeerde been wist te zetten en met een knap schot de doelman wist te verrassen. 2-1. Dit was een goede start van ODC, maar naarmate de wedstrijd voortging was het toch Trinitas die meerder kansen begon te creëren.  Het was  de sluitpost van ODC die vele reddingen moest verrichten, en vele ballen net over of langs zijn goal zag gaan. ODC probeerde met lange ballen naar voren de voorsprong nog te behouden, ook gingen spelers onnodig de bal voor zichzelf houden en waren op eigen roem uit.

Dit resulteerde dat Trinitas wat meer risico begon te nemen omdat ODC diverse kansen niet benutte, mede door het goede keepen van de doelman  van Trinitas. Die met harde schoten zijn voorhoede in stelling bracht, waar dan ook de gelijkmaker uit voort kwam, 2-2. ODC kon hier weinig tegen in brengen, enkel met solo acties naar voren gaan , maar zodoende te weinig aandacht geven aan de tegen aanvallen van de voorhoede van Trinitas en zodoende de verdediging verwaarlozen. Zodoende kwamen er vrij snel 2 tegendoelpunten en ging men rusten met een 2-4 achterstand.

Na de rust was het Trinitas die profiteerde van de chaos in de ODC defensie. Dit mede omdat ODC alles op de aanval begon te gooien maar dit niet beloond zag met doelpunten. Wel was het Trinitas die meteen na aanvang van de tweede helft de 2-5 wist te scoren. Het lag niet aan het harde werken van ODC , die in deze periode nog enkele kansjes kregen om de schade te beperken. Maar Trinitas kreeg vleugels en trok massaal naar voren en hier had ODC geen antwoord op. Was het in de eerste helft nog een gelijk opgaande wedstrijd , nu vielen de doelpunten als rijpe appels in het voordeel van Trinitas. Het werd vrij snel 2-6, 2-7 en 2-8. Het was niet dat ODC geen kans kreeg maar het zat deze dag niet mee. Toch was er de trap van Gabriel die via Mike bij Anniek kwam en alsnog de keeper van Trinitas passeerde, 3-8. En hier toch stiekem blij mee was , omdat ze haar oud medespeler Francis het nakijken gaf. De laatste treffer kwam door dat een goed verwerkte aanval door Paul werd gestopt , maar helaas in tweede instantie alsnog werd ingeschoten. 3-9.

Dit was tevens de eindstand.  Volgende wedstrijd is tegen een oude bekende uit naar Braakhuizen 2. veel succes G2.

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


26-10-2019
 
 
ODC G2 – Trinitas Oisterwijk G1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)