Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G2 - Rijen G2
 

 

ODC G2 strijdend ten onder tegen te sterk rijen.

Zaterdag 28 september kwam een oude bekende Rijen op bezoek, om hun wedstrijd te spelen tegen ODC. Vorig seizoen werden de punten nog verdeeld. 3 in de uitwedstrijd in Rijen en de punten in Boxtel waren voor ODC.

Zodoende zag de thuisclub deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet. Alvorens de scheids voor het beginsignaal floot , werd er nog 1 minuut stilte gehouden voor het overlijden van de moeder van Annemarie ( speelster van ODC). Zo gingen de tricolores met rouwbanden om de strijd aan met Rijen. Rijen ging meteen van de aftrap richting ODC doel en dwong de doelman Paul het eerste kwartier tot een paar grandioze reddingen en wist zo de nul te behouden. De ODC defensie stond onder druk en moest helaas na een kwartier het eerste doelpunt incasseren. Door een slordig weggewerkte bal zette zij de stand op 0-1. ODC kwam sporadisch van de eigen helft af en de hardwerkende Johairo wist nog een schot langs de goal van Rijen te schieten. ODC had de handen vol om te verdedigen en met lange ballen naar voren te spelen, om zo nu en dan wat rust te hebben. Tegendoelpunten konden zo niet uitblijven en zodoende gingen beide teams dan ook rusten met een 0-4 stand. Dit ondanks het goede keeperswerk van de ODC-goalie.

Na de rust kon men hetzelfde spelbeeld zien, eenrichtingsverkeer naar het ODC doel. Na een twintigtal minuten was de score zo uitgebreid dat men kon spreken van een zevenklapper. 0-7.
Het wordt of is eigenlijk al de hele wedstrijd een soort van kermis attractie prijsschieten .
En of dit niet genoeg was werd er door Rijen nog tweemaal gescoord, 0-8, 0-9.  Toch was het de opgekomen Gabriel die zijn geplaatst schot vanaf links het net van Rijen liet trillen. 1-9. Rijen vond het nodig om te eindigen met dubbele cijfers 1-10. Er werd niet meer afgetrapt, de scheids floot met deze stand voor het eindsignaal. Het commentaar van de ODC doelman was : ik heb nog nooit zo een goede wedstrijd gekeept als vandaag. Inderdaad anders hadden we de toeschouwers maar een halve partij kunnen laten zien. (Dit vanwege stoppen bij dubbele cijfers). Deze wedstriid snel  vergeten en op 26 oktober naar Oisterwijk tegen Trinitas G1. Met als oude bekende in het doel ex ODCer Francis.

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


28-09-2019
 
 
ODC G2 - Rijen G2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)