Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - Sparta 1
 

 

ODC wint met kleinst mogelijke verschil tegen Sparta 25

ODC heeft gedaan wat het moest doen na de zeperd van vorige week bij Volharding. Op eigen terrein hadden de tricolores aan één doelpunt genoeg om de drie punten in Boxtel te houden. In een niet al te hoogstaand duel scoorde Sjoerd van Lokven na een klein uur spelen de winnende treffer. Door de overwinning blijft de ploeg van trainer Frank van den Berg aansluiting houden met de subtop.

ODC had wat recht te zetten na de blamage van vorige week toen met 6 – 1 kansloos werd verloren bij koploper Volharding. Tegenstander Sparta’25 had voorafgaand aan het duel in Boxtel evenveel punten maar een wedstrijd minder gespeeld. De wedstrijd op het moeilijk bespeelbare veld begon rommelig. Aan beide zijden werd veelvuldig balverlies geleden zonder dat dat tot grote kansen leidde. ODC had vooral problemen op het middenveld waar men er niet goed in slaagde om aansluiting te vinden bij de beide spitsen. Gaandeweg het eerste bedrijf werden de gasten uit Beek en Donk sterker. Aanvoerder Ruud-Jan Happé kwam een paar keer dreigend door vanaf links en na een halfuur spelen was het maar goed dat ODC-keeper Coen Hermans bij een vrije trap van René Brouwers op de goede plek stond om de bal tot corner te verwerken.

Na de thee maakte Remco Schellekens zijn rentree na een lange periode van blessureleed. De spits deed direct van zich spreken. Bij een voorzet vanaf rechts van Bas Verkaik kwam hij goed voor zijn man en moest Sparta’25-doelman Hicham Hilali alles uit de kast halen om de openingstreffer te voorkomen. Aan de andere kant hadden de tricolores even later mazzel dat Roel van Lokven de bal van de lijn kon halen bij een corner. Na een klein uur spelen lanceerde Rob Scholten met een mooie steekpass Aerd van Brunschot. De hardwerkende aanvaller gaf de bal vervolgens met links voor op Sjoerd van Lokven die van dichtbij Hilali wist te passeren: 1 – 0. In de fase die volgde speelden de gasten wat meer naar voren zonder dat de Boxtelse defensie in grote problemen geraakte. Ruim tien minuten voor tijd had Schellekens de wedstrijd in het slot kunnen gooien. Nadat hij zich knap had vrijgekapt, mikte hij de bal echter oog in oog met de keeper naast het doel. Daardoor bleef het tot het einde toe spannend. Even leek het in de blessuretijd nog mis te gaan maar door twee uitstekende reddingen vlak achter elkaar van Hermans bleven de drie punten in Boxtel.

Door de zege blijft ODC op de achtste plaats staan met 23 punten uit 16 wedstrijden. Het staat in de subtop echter dicht bij elkaar want het gat met de nummer drie Heeswijk is slechts twee punten.

Volgende week zondag 28 februari speelt ODC opnieuw thuis. Vanaf half drie wordt dan het eerder afgelaste duel tegen Best Vooruit gespeeld.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


21-02-2016
 
 
ODC 1 - Sparta 25 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)