Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - Helmondia 1
 

 

ODC en Helmondia scoren niet

Er viel voor de toeschouwers weinig te genieten bij het duel tussen ODC en SC Helmondia. Aan beide kanten waren de verdedigers de aanvallers de baas waardoor de kansen op de vingers van één hand te tellen waren. Een kwartier voor tijd kreeg Aerd van Brunschot namens ODC de grootste kans van de wedstrijd maar hij zag zijn inzet via de Helmondse keeper naast het doel gaan. Daardoor bleef het bij
0 – 0.

Bij de heenwedstrijd in Helmond maakten ODC en SC Helmondia er een waar spektakelstuk van. De tricolores wonnen destijds met 4 – 5 waarbij Bart Dammers drie keer doel trof. Dammers is helaas langdurig uitgeschakeld. In de wedstrijd tegen SC Helmondia kon trainer Frank van den Berg vanwege blessureleed echter ook geen beroep doen op Tommy van den Berg, Remco Schellekens en Rob Scholten. Het gehavende ODC had het daardoor moeilijk tegen de ploeg uit Helmond. Voetballend lukte er weinig en het was maar goed dat het team de zaken verdedigend op orde had. In de 16e minuut stond Dirk van der Struijk goed opgesteld op de doellijn toen een inzet doelman Robbie Roelofs al was gepasseerd. ODC kreeg voor de pauze één kans. Na een halfuur spelen bereikte Paul Smulders aan de linkerkant Sjoerd van Lokven die goed langs zijn man ging maar vanaf de achterlijn net niet de mee opgestoomde Ido Pijnenburg wist te bereiken.

Direct na de pauze was SC Helmondia een aantal maal gevaarlijk bij corners. Doelman Roelofs moest zich daarbij een paar keer tot het uiterste strekken om zijn doel schoon te houden. Na ruim een uur spelen werd ODC sterker en werden de gasten verder achteruit gedrongen. Er ontstonden daarbij wat mogelijkheden. Een kwartier voor tijd kreeg ODC de beste kans van de wedstrijd. Vanaf rechts zette Verkaik voor op Aerd van Brunschot die de bal knap controleerde en vrij voor de keeper kwam. Maar daar waar enkele weken terug alles wat Van Brunschot aanraakte nog in goud veranderde, zit het hem de laatste wedstrijden niet mee. Doelman Wessel Knapen stond namelijk precies op de goede plek om het schot van de Boxtelse spits tot corner te verwerken. In het laatste kwartier gebeurde er niks vermeldenswaardigs meer waardoor de wedstrijd eindigde zoals deze begon (0 – 0).

ODC staat na het gelijke spel nog steeds op de achtste plaats met 24 punten uit 19 wedstrijden. Volgende week zondag 20 maart gaan de tricolores op bezoek bij Heeswijk, de nummer vijf op de ranglijst.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


13-03-2016
 
 
ODC 1 - Helmondia 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)