&

ODC G1 - Rijen G1

Onnodige nederlaag ODC G1 op Rijen G1

Zaterdag 2 november speelde ODC G1 tegen Rijen G1, dat momenteel na 4 wedstrijden meedraait in de subtop. Ondanks de miezerige regen (die alleen Frans voelde) gingen beide teams fanatiek van start, onder leiding van scheidsrechter Dhr. de Waal. Zo creëerde zowel ODC als Rijen diverse scoringsmogelijkheden. Afstandsschoten van Dion en Dennis misten net doel of werden door de goalie van Rijen gestopt. Na 20 minuten kwam ODC, enigszins onterecht, achterstand door een misverstand in de Boxtelse verdediging; 0-1. Ondanks deze treffer kwam ODC goed terug en kreeg wederom enkele goede kansen. Tot overmaat van ramp wist de snelle spits van Rijen wederom te scoren en keek ODC ineens tegen een 0-2 achterstand aan. ODC bleef druk zetten en kansen creëren, maar doelpunten bleven uit.

Er werd dan ook gerust met een 0-2 stand.
Na de rust en de tactische bespreking van de coaches, moest ODC voor tegendoelpunten gaan zorgen en de scoringsdrift van de aanvoerder van Rijen aan banden weten te leggen. ODC ging meteen vanaf de aftrap weer in de aanval en probeerde zo de aansluitingstreffer te forceren. Wederom kreeg ODC diverse kansen om tot scoren te komen. Na 15 minuten in de 2e helft, vele lange ballen en individuele acties stond de stonden de bezoekers nog steeds met 0-2 voor. ODC frustreerde vooral zichzelf en was af en toe te weinig met het spel bezig. ODC kwam niet meer dichterbij en de stand bleef dan ook 0-2. Kortom, 2 totaal verschillende helften. Met een goede 1e helft en een veel te slappe 2e helft. Een gelijkspel had erin gezeten vandaag en was misschien ook wel verdiend geweest, maar helaas telt dat in het voetbal niet.