&

Eerste drie punten na de winterstop voor ODC G1

Na bijna 2 maanden winterstop lieten de weergoden het afgelopen zaterdag 16 februari eindelijk toe dat ODC G1 weer op pad mocht om te voetballen. De tegenstander was het redelijk onbekende Sarto G1 in Tilburg. Sarto G1 was in september ook de eerste tegenstander van dit seizoen. ODC was ondanks de 8-4 overwinning toen, gewaarschuwd. Het bleek een goedvoetballende ploeg, die niet voor niets 3e op de ranglijst staat.

ODC moest het vandaag zonder Gabriel en aanvoerder Egbert doen en kwam gemotiveerd het kunstgrasveld op. Dit leek ODC wel te liggen. Vanaf het begin werd er snel en goed getikt, wat binnen 5 minuten resulteerde in een 0-2 voorsprong. De 0-1 kwam van de schoen van reserve-aanvoerder Dion. Bij de 0-2 werd ODC geholpen door een mooie kopbal van de verdediger van Sarto over zijn eigen keeper heen. ODC G1 ging achter over leunen en Sarto zette de aanval in. Met resultaat!! Ook nu binnen 5 minuten 2 goals en een tussenstand van 2-2. ODC was weer uit de winterslaap wakker geschud en zocht de aanval opnieuw. Ondanks de vele kansen van ODC werd er voor rust nog 1 keer gescoord. Dion zette met een harde knal de 2-3 ruststand op het bord.

Helaas wist ODC G1 het goede en gecontroleerde spel van de eerste 5 minuten niet helemaal meer terug te vinden. Ondanks het wat rommelige spel, bleef het wel goede kansen creeƫren en konden doelpunten niet uitblijven. Dion mocht zijn 3e binnenschieten na een goede aanval met Yoran. Vlak voor tijd wist dezelfde Yoran de 2-5 binnentikken na een geblokkeerd schot van Jan.

Kortom, een leuke en sportieve wedstrijd met 3 punten! A.s. zaterdag om 10 uur wacht de thuiswedstrijd tegen RKKSV G1! Komt dat zien!