&

ODC G2 - Viola G1

Viola G1 te sterk voor ODC G2.

Zaterdag 24 november onder mistige omstandigheden ging ODC G2 van start tegen Viola uit Alphen. In een gelijk opgaande strijd gingen beide teams fanatiek van start. Aanvallen gingen op en neer. In de 5e minuut opende Viola de score; 0-1. Door een mooie combinatie wist Jaap op een prachtige manier de gelijkmaker te maken. Hierna nam Viola het over met flitsend voetbal. Het leek wel een professioneel spelletje dat er gespeeld werd door 2 van hun spelers. Zodoende kwam ODC G2 er niet meer aan te pas.

Met als gevolg dat beide teams met 1-5 gingen rusten. Na de rust nam ODC meteen het initiatief en scoorde via Dion; 2-5. Hierna kwam ODC, ondanks het harde werken, niet meer uit. Viola had deze zaterdag 2 spelers die ver boven hun niveau uit stegen. Zij namen ook, via afstand schoten, bijna alle doelpunten voor hun rekening. Ondanks het de goede verdediging en keepster van ODC kon niet voorkomen worden dat Viola verder uitliep. Door 4 doelpunten in de 2e helft werd de eindstand bepaald op 2-9.

Auteur : Frans van de Wiel