&

ODC G1 - Valkenswaard G1

ODC G1 bezwijkt niet onder druk van camera's.

Onder toezicht van de camera's van Omroep Dommelland en Boxtel Digitaal ging ODC G1 op deze frisse zaterdagochtend de strijd aan tegen Valkenswaard G1. Door vakanties en geblesseerden was ODC met slechts 7 spelers. Ondanks dat gegeven, ging ODC G1 fel van start tegen de 8 van Valkenswaard en bleek als snel de wat sterkere ploeg. Na de vele gemiste kansen werd het uit een indraaiende corner van Dion toch 1-0. Valkenswaard zette alle spelers in de strijd, waardoor ODC G1 nog meer hun best moest doen om de 9 van tegenstander te omzeilen. Het spel golfde op en neer. Van beide kanten kwamen kansen. Het was uiteindelijk wederom die vlak voor rust de 2-0 binnen wist te tikken.

Ook het begin van de 2e helft ging gelijk op. Paul, een oude bekende, maar nu spelend voor Valkenswaard, kreeg enkele goede kansen, maar wist Francis niet de verschalken. Halfweg de 2e helft kreeg Pedro de bal voor zijn voeten en maakte er met een afstandsschot 3-0 van. ODC nam wat gas terug. Hierdoor werd Valkenswaard enkele keren erg gevaarlijk, maar het zij hadden het geluk niet mee vandaag. Dion bleek in vorm, hij maakte 5 minuten voor tijd zijn 3e en dus de 4-0. Het team van Valkenswaard liet de kopjes niet hangen en ging nog 1x in de aanval voor de eretreffer. Na een goed uitgespeelde aanval kwam die treffer er ook nog; 4-1!
Een leuke en sportieve wedstrijd met vele kansen! Binnenkort een verslag te zien op Omroep Dommelland. Ook op Boxtel Digitaal zullen foto's verschijnen!