&

ODC D1- OJC Rosmalen D2

ODC D1 laat punten liggen tegen OJC Rosmalen D2

Eindelijk was het zo ver, de eerste competitiewedstrijd tegen OJC D2 stond op het programma. In de kleedkamer heerste een doodse stilte. De silte voor de storm, zei frank. En dat klopte. We begonnen goed in de eerste helft, er werd veel druk gezet en gecombineerd. De bal was het grootste gedeelte van de eerste helft op de helft van OJC. We kregen een paar kansen via stijn die de bal een keer loeihard op de lat schoot, maar de goals bleven uit. Ruststand: 0-0. De 2e helft begon ODC slecht, we deden eigenlijk alles wat we in de eerste helft zo goed deden fout. We moesten knokken om de 0-0 vol te houden maar de 0-1 bleef niet uit. Uit een corner kregen wij nog een kans op de
1-1 maar die ging er niet in. We werden steeds slechter en na een tijdje was ook de 0-2 een feit. De wedstrijd was bijna afgelopen, we zetten alles op alles om nog te winnen maar de rechtsbuiten van OJC kwam 1 op 1 met merijn en schoot hem langs hem in de goal. 0-3. we probeerden nog te scoren maar het lukte niet. Toen klonk het eindsingaal. Eindstand: ODC D1: 0 OJC D2: 3.