&

Best Vooruit A1 - ODC A1

Koppositie voor ODC A1 na overwinning uit op Best Vooruit A1

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen best vooruit wat geklasseerd staat op positie 11 waren er wat strubbelingen met de voorbereiding waardoor de wedstrijd een kwartier later dan gepland zou beginnen. Met dank aan sjoerd die de probleempjes op heeft gelost voor ons konden we beginnen aan de 1e helft met als wissel pim en roel welvaarts.Een scherp begin van odc kant leverde binnen een minuut een kans voor randy op een voorzet die afgeslagen werd. Met wat goede combinaties kreeg odc wat kansjes maar niet een die de eerste 5 minuten echt voor gevaar zorgde.

In de 7e minuut kreeg best een klein kansje maar ook deze resulteerde niet in echt gevaar!
Met het spel wat over en weer ging tekende odc in de 8e minuut voor de eerste corner die randy naast kopte.Best vooruit die liet merken waarom ze 11e staan met zwakke verdedigingsmomenten en wat inschattingsfoutjes door de keeper van de thuisploeg resulteerde niet in een goal aan odc kant dus werdt er gerust met een 0-0 stand ondanks de kansjes die best kreeg door een paar keer gevaarlijk door het centrum te worden.Geen wissels na rust en wederom een sterk begin met direct al een kans voor de opgekomen jorn die net voorlangs schiet 5 minuten na rust floot de leidsman voor een vrije trap voor de thuisploeg maar dit bleek een makkeljjke opraap balletje voor robbie. Die geen echte gevaar in de 1e helft kende voor zijn doel maar later in de 2e helft zou dit veranderen.55e minuut een wissel aan odc kant randy werdt vervangen door roel welvaarts.De ingevallen roel zorgde bij een corner in de 57e minuut direct voor iets meer gevaar aan de bezoekerskant maar kopte de bal net over.

Odc dat zich niet bewust was van het feit dat best niet erg sterk in de achterhoede was door veel terug uit te voetballen en in de 2e helft meer duels verloor resulteerde daarom ook in wat spannende momenten voor het doel van robbie.In de 63e minuut kwam de 1e gele kaart aan odc kant wat leek op een onschuldige handsbal bleek anders beoordeeld worden door de prima fluitende scheits.
68 e minuut een wissel aan odc kant mo werdt vervangen door pim die rechtsback kwam  te staan waardoor dirk door zou schuiven naar voren dennis ging naar de positie van dirk.
Dit resulteerde in de openingstreffer aan odc kant 0-1 dirk tekende voor de eerste goal deze middag.
Kort daarna keek odc alweer tegen de gelijkmaker aan door een draaiende vrije trap die niet geheel goed werdt ingeschat aan odc kant. 1-1Best werdt daarna iets sterker en odc verzuimde om zichzelf te belonen 7 minuten voor tijd faalde jorn naar een snelle vrije trap van dirk oog in oog met de keeper.
Door dirk door te schuiven kreeg odc 1 minuut voor tijd via hem ee  kans. Deze schotkans resulteerde in een  prachtige  goal die dirk regelrecht de kruising in schoot.
In blessure tijd maakte Mike nog de 1-3 Naar een afgeslagen schot van  roel welvaarts.
Door puntverlies van geldrop aek klimt odc naar de 1e positie en heeft dus een goed resultaat op de ranglijst tot op heden ondanls de valse competitiestart tegen voab.

Een groot compliment naar de ploeg door de wil en beleving volgens trainer van hal.