Oefenwedstrijd ODC 1 - RKSV Boxtel

RKSV Boxtel wint oefenwedstrijd van ODC

Donderdag 16 augustus werd op sportpark Molenwijk de oefenwedstrijd ODC 1-RKSV Boxtel 1 gespeeld.
Uit deze derby konden beide coaches hun tactiek bepalen die ze op 23 september kunnen gaan als het in de competitie RKSV Boxtel 1 - ODC 1 om de punten gaat.
De vele toeschouwers zagen dat Bas Pennings voor RKSV Boxtel de score opende in de 26 minuut van de wedstrijd 0-1. De nieuwe speler van Boxtel Fahad Noor kon de voorsprong in de 34 minuut uitbreiden met 0-2. In de tweede helft scoorde Randy Krimp voor ODC de 1-2 wat uiteindelijk de eindstand werd.