&

vv LSV 1 - Ollandia 1

LSV speelt een thuiswedstrijd met als tegenstander Ollandia.

Het was een eenzijdige wedstrijd in Lennisheuvel zondag 31 oktober. Ollandia was simpelweg sterker dan de Lennisheuvelnaren. Ondanks dat LSV het balletje wel probeerde te laten rollen lukt het niet. Ollandia was op het middenveld te sterk. In de 35e minuut kwam Ollandia op een 0-1 voorsprong. Na een corner van LSV counterde Ollandia snel. De spits werd ingespeeld en stak de bal diep op de rechtsbuiten, die niet meer te achterhalen was. Met een 0-1 achterstand gingen beide partijen de rust in.

In de tweede helft duurde het niet lang voordat Ollandia op een 0-2 voorsprong kwam. Binnen 2 minuten was het raak voor de bezoekers die na een knappe combinatie de bal binnenschoten. Tien minuten later brak Ollandia weer door maar Dirk van der Struijk kon nog ingrijpen. Maar schreeuwen bleek helaas genoeg voor een penalty, die fijnloos werd benut . In de 68e minuut pakte keeper Andrei Tomus werderom een bal, deze keer knap uit de kruising. Maar ondanks zijn sterke optreden kon hij ook de 0-4 niet verhelpen.

De komende twee weken kan LSV de batterijen opladen voor de derby tegen de Bocht 80.